SUV

Marti, 23 Martie 2021 | Economic

SUV-ul Aston Martin DBX este o gură de oxigen pentru englezi: vânzările au depășit așteptările

Aston Martin speră ca DBX să crească numărul vânzărilor, aflat în continuă scădere din cauza pandemiei. SUV-ul înregistrează deja vânzări în creștere pe piața americană și promite să depășească modele rivale precum Lamborghini Urus și Bentley Bentayga.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen continuă dezvoltarea versiunii de serie a conceptului ID Roomzz: pentru început, modelul ar urma să fie disponibil doar în China

Volkswagen lucrează la versiunea de serie a conceptului ID Roomzz, însă pentru început, SUV-ul va fi unul dedicat publicului din China. Reprezentanții încă analizează un posibil debut și pe alte piețe.
Luni, 21 Decembrie 2020 | Modele noi

Video. Unul dintre prototipurile viitorului SUV Ferrari, spionat în timpul testelor: modelul va fi prezentat în 2021

Unul dintre prototipurile viitorul Ferrari Purosangue a fost surprins în timpul testelor din Maranello. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în a doua parte a anului viitor.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 va primi o versiune sport: modelul va avea două motoare electrice și va fi prezentat în primăvara anului viitor

Actualul Volkswagen ID.4 va avea o versiune sport. Viitoarea variantă a modelului electric va fi echipată cu două motoare electrice care livrează 306 cai putere, iar prezentarea este programată pentru primăvara anului viitor.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri în gama Alfa Romeo Stelvio: motorizări Euro 6d și versiune Veloce Ti

Versiunea 2021 a lui Alfa Romeo Stelvio va putea fi comandată și în varianta Veloce Ti. Totodată, italienii anunță că toate motorizările SUV-ului respectă normele de poluare Euro 6d, iar sistemele grupate sub denumirea Alfa Connect Services au fost îmbunătățite.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Anduranță cu prototipul viitorului SUV electric BMW iX: nemții au demarat sesiunile de teste în zona de nord a Europei

BMW anunță startul testelor de anduranță cu prototipurile viitorului SUV electric iX. Pentru început, sesiunile se vor desfășura în zona de nord a Europei. Producția lui BMW iX va demara în 2021, SUV-ul urmând să fie asamblat la uzina din Dingolfing.
Marti, 08 Decembrie 2020 | Industrie

Volvo: “SUV-urile ar putea ajunge la 75% din vânzările noastre globale”

Volvo estimează că SUV-urile ar putea atinge o cotă de 75% din vânzările sale globale, după lansarea unui nou astfel de model. În acest moment, proporția SUV-urilor în vânzările constructorului este de circa 70%.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi introduce noile Q3 și Q3 Sportback plug-in hybrid: motorizare cu 245 CP și autonomie de până la 51 de kilometri

Audi Q3 și Q3 Sportback vor fi disponibile din luna ianuarie și în versiuni plug-in hybrid. Ambele SUV-uri vor avea un sistem de propulsie cu 245 de cai putere și 400 Nm, iar autonomia electrică anunțată de nemți va fi de până la 51 de kilometri (WLTP).
Joi, 03 Decembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu noul SUV Genesis GV70: detaliile tehnice vor fi anunțate în 8 decembrie

Genesis a publicat primele imagini cu noul GV70, dar pentru moment, reprezentanții companiei nu au oferit și detaliile tehnice referitoare la SUV-ul de segment mediu. Noul Genesis GV70 va fi disponibil și pe piața din Europa.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat F-Pace SVR facelift: 550 de cai putere și 0-100 km/h în 4 secunde

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Pace SVR facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu un motor V8 de 5.0 litri care dezvoltă 550 CP și 700 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 287 km/h.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra va produce modele electrice pentru grupul german: trei SUV-uri de segment D vor fi asamblate începând cu 2024

Reprezentanții Grupului Volkswagen au anunțat că investesc 680 de milioane de euro pentru producția de mașini electrice în uzina Volkswagen Vehicule Comerciale din Hanovra. Din 2024, angajații fabricii vor asambla trei SUV-uri electrice de segment D pentru mărcile din cadrul grupului.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep Compass facelift a fost prezentat în China: mici modificări de design și îmbunătățiri pentru interior

Jeep Compass facelift a fost prezentat în cadrul Saloului Auto de la Guangzhou din China. SUV-ul constructorului american mizează acum pe o câteva noutăți la nivelul designului și pe o serie de îmbunătățiri în dreptul interiorului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Concepte

Un nou SUV Renault pentru piața din India: primele imagini cu versiunea de pre-serie a lui Kiger

Renault a prezentat versiunea de pre-serie a viitorului SUV Kiger. Modelul va fi disponibil pe piața din India și va fi lansat în prima parte a anului viitor.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Tuning

Tuning pentru Audi RS Q8 din partea Mansory: 780 CP și 0-100 km/h în 3.3 secunde

Tunerul Mansory introduce un pachet complet de modificări pentru Audi RS Q8. SUV-ul de performanță echipat cu motor V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 780 CP și 1.000 Nm.
Marti, 17 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz introduce încărcare AC la 11 kW pentru SUV-ul electric EQC: echipamentul va fi disponibil standard

Mercedes-Benz introduce un încărcător AC la 11 kW pentru EQC 400 4Matic. Conform oficialilor germani, timpul pentru reîncărcarea bateriei (de la 10% la 100%) cu capacitate de 80 kWh la o priză AC va fi de 7 ore și jumătate.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat SQ2 facelift: modificări estetice, noutăți la interior și motor de 2.0 litri cu 300 CP

Audi a publicat primele fotografii și detalii referitoare la SQ2 facelift. SUV-ul echipat cu motor de 2.0 litri și 300 CP va fi disponibil în scurt timp pentru precomandă, livrările urmând să debuteze la începutul anului viitor.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | Modele noi

Jeep anunță lansarea unui model nou în 17 noiembrie: producătorul american ar putea prezenta noua generație Grand Cherokee

Oficialii Jeep au anunțat că în 17 noiembrie vor lansa un nou model. Conform unor surse apropiate companiei, americanii pregătesc debutul unei noi generații Grand Cherokee.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat SQ5 TDI facelift: motor V6 de 3.0 litri cu 341 de cai putere și sistem mild-hybrid la 48V

Audi SQ5 TDI facelift propune un exterior mai agresiv, un interior cu elemente sport și o motorizare diesel cu 341 de cai putere și 700 Nm.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini teaser cu noua generație Hyundai Tucson N Line: design mai agresiv pentru SUV-ul asiatic

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu viitorul Tucson N Line. SUV-ul va fi echipat cu accesorii noi de caroserie și cu elemente speciale de interior. Cel mai probabil, asiaticii vor pregăti noutăți și la nivelul suspensiilor.
Luni, 09 Noiembrie 2020 | Modele noi

Versiunea Toyota C-HR GR Sport este disponibilă și în Europa: niponii condimentează SUV-ul cu accesorii sport

Toyota a prezentat versiunea europeană a lui C-HR GR Sport. SUV-ul este echipat cu o serie de accesorii sport de exterior și interior, și cu o suspensie mai fermă.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru