SUV

Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | General

Fără versiune de performanță: Toyota nu plănuiește un Yaris Cross semnat de divizia Gazoo Racing

Toyota Yaris Cross, SUV-ul de segment mic prezentat în primăvara acestui an, nu va primi o versiune de performanță. În acest moment, divizia Gazoo Racing oferă doar câteva accesorii de caroserie pentru Yaris Cross.
Joi, 29 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar a prezentat E-Pace facelift: mici modificări la nivel estetic, un nou ecran central curbat cu diagonala de 11.4 inch și variantă plug-in hybrid

Jaguar a pregătit o serie de noutăți pentru E-Pace. SUV-ul producătorului britanic dispune de mici îmbunătățiri exterioare, de noutăți la nivelul interiorului și de o gamă de motorizări cu versiuni mild-hybrid. Varianta de top are un sistem de propulsie plug-in hybrid cu 309 cai putere și autonomie electrică de până la 55 de kilometri.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Modele noi

Versiuni First Edition pentru BMW X5 M Competition și X6 M Competition: 250 de unități pentru fiecare model și accesorii speciale de interior și exterior

BMW introduce versiuni First Edition pentru SUV-urile de performanță X5 M Competition și X6 M Competition. Nemții propun accesorii speciale pentru exterior și interior, iar producția va fi limitată la 250 de unități pentru fiecare model.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul BMW X8 M: sistem plug-in hybrid de propulsie cu circa 750 de cai putere

BMW a demarat proiectul pentru dezvoltarea SUV-ului X8. Conform unor rapoarte recente, modelul va avea versiune de performanță M care va miza pe un sistem plug-in hybrid de propulsie cu circa 750 de cai putere.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz prezintă proiectul EQC 4x4²: SUV-ul electric a fost transformat într-un vehicul de off-road

Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul proiect EQC 4x4². SUV-ul electric are acum o gardă la sol de 293 de mm și poate traversa un vad cu adâncimea de 400 de mm.
Marti, 13 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen ID.4 1st în România: start de la aproape 45.500 de euro pentru SUV-ul electric

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 este disponibil și în România. Varianta Pro Performance cu motor de 204 CP și baterie de 77 kWh pornește de la 44.119 euro, însă pentru moment, nemții oferă doar versiunea 1st Edition care crește prețul cu încă 1.360 de euro.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Intern

Prețuri Cupra Formentor în România: SUV-ul iberic pornește de la peste 46.000 de euro

Formentor, primul model de sine stătător dezvoltat de Cupra, poate fi comandat și în România. Pentru moment, SUV-ul este disponibil doar cu motorul pe benzină de 2.0 litri cu 310 cai putere. Prețul de pornire este de 46.111 euro.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Genesis GV70: SUV-ul de clasă medie va fi introdus și pe piața din Europa

Genesis a publicat primele imagini cu prototipul viitorul GV70. Testele publice cu noul SUV de clasă medie vor demara în perioada imediat următoare, iar conform oficialilor companiei, GV70 va fi introdus și pe piața europeană.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Modele noi

Audi a prezentat Q5 Sportback: SUV-ul coupe va avea versiuni plug-in hybrid și variantă SQ5 cu 347 CP

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Q5 Sportback. SUV-ul coupe va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor, iar clienții vor putea opta și versiuni plug-in hybrid. Varianta SQ5 Sportback face parte din oferta producătorului german.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații noi despre Toyota RAV4 plug-in hybrid: autonomie electrică de până la 75 de kilometri și 0-100 km/h în doar 6 secunde

Toyota RAV4 plug-in hybrid propune o autonomie electrică în regim mixt de până la 75 de kilometri. În oraș, niponii spun că SUV-ul poate rula fără emisii până la 98 de kilometri.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Peugeot e-2008 în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Peugeot e-2008 este unul dintre SUV-urile care a luat parte la #ElectricRomânia by Vitesco Technologies. În cele opt zile ale turului, modelul electric a parcurs peste 2.000 de kilometri, iar acum a venit momentul să aflăm care a fost autonomia reală calculată.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Kia e-Niro în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

Kia e-Niro a luat parte la #ElectricRomânia by Vitesco Technologies, turul țării cu mașini electrice. Acum a venit momentul să punem sub lupă valorile obținute de SUV-ul asiatic și să aflăm care a fost autonomia reală calculată după cei peste 2.000 de kilometri parcurși prin țară.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Arona: motor de 1.5 litri benzină de 150 CP și transmisie automată

Seat a introdus în oferta SUV-ului Arona o versiune echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere cuplat exclusiv la o transmisie automată cu șapte trepte. Noua variantă este deja disponibilă pentru comandă în Europa.
Luni, 21 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Audi e-tron Sportback în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

După 8 zile în care a înconjurat România în mâinile a 14 jurnaliști și creatori de conținut, Audi e-tron Sportback intră sub lupa cifrelor. Aflăm astăzi cum s-a văzut mașina din interior și care este autonomia reală calculată de noi în #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Maserati Grecale: noul SUV va fi prezentat la începutul anului 2021

Maserati a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV Grecale. Modelul va fi prezentat în primăvara anului 2021 și va avea și o versiune electrică.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Intern

Prețuri Volkswagen Tiguan facelift în România: start de la aproape 24.500 de euro

Volkswagen Tiguan facelift poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul compact dezvoltat de nemți are un preț de pornire de 24.479 de euro. Versiunea plug-in hybrid și varianta de performanță R încă nu sunt disponibile.
Marti, 08 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu prototipul viitorului Hyundai Tucson: asiaticii au finalizat testele și pregătesc lansarea din 15 septembrie

Hyundai a publicat primele imagini cu unul dintre prototipurile viitorului Tucson. Fotografiile au fost realizate în Cehia și Austria în timpul testelor finale pentru dezvoltarea noului SUV. Lansarea noii generații Tucson va avea loc în 15 septembrie.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Tarraco: SUV-ul poate fi comandat cu motor diesel, transmisie automată și roți motrice față

Seat anunță că SUV-ul Tarraco poate fi comandat și într-o configurație cu motor diesel, roți motrice față și transmisie automată. Din 2021, Tarraco va fi disponibil și în variantă plug-in hybrid.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Peugeot a prezentat 5008 facelift: modificări de design și echipamente noi

Peugeot 5008 facelift, cel mai mare SUV din gama constructorului francez, propune câteva noutăți la nivel estetic, îmbunătățiri la interior și o gamă de motorizări diesel și benzină.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Opel Mokka: primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale

Versiunea electrică a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei oferă primele imagini și informații referitoare la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două propulsoare pe benzină și un motor diesel.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru