Suzuki

Joi, 09 August 2018 | Industrie

Nou scandal în Japonia: Mazda și Suzuki, acuzate de autorități că au omologat mașini în cadrul unor teste care nu ar fi trebuit validate

Ministerul Transporturilor din Japonia a anunțat că Mazda și Suzuki au omologat o serie de mașini la capitolele emisiil și consum de carburant printr-un test în cadrul căruia nu au fost respectate protocoalele de testare. Pe lista acuzaților se regăsește și Yamaha.
Marti, 31 Iulie 2018 | Intern

România a depășit Ungaria la producția de mașini pentru prima oară în ultimii 4 ani

România a produs 121.679 de mașini în primele 3 luni ale anului și a depășit Ungaria cu numai 353 de unități, pe fondul creșterii producției pentru Ford Ecosport și Dacia Duster.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Suzuki Vitara facelift: modificări estetice minore și motoare turbo pe benzină de 1.0 litri și 1.4 litri

Suzuki a publicat primele imagini și informații referitoare la Vitara facelift. SUV-ul constructorului nipon primește modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivel tehnologic și motorul BoosterJet de 1.0 litri. Pentru moment, japonezii nu oferă detalii despre o viitoare versiune echipată cu motor diesel.
Vineri, 06 Iulie 2018 | PARIS 2018

Noul Suzuki Jimny vine în Europa fără diesel: SUV-ul va oferi un singur motor pe benzină de 1.5 litri și 100 CP

Suzuki a anunțat motorizările pe care noua generație Jimny le va avea în Europa, începând cu anul viitor. SUV-ul va veni pe Bătrânul Continent fără diesel, dar cu un motor pe benzină mai puternic. În loc de 1.3 litri și 85 CP, Jimny va avea un propulsor de 1.5 litri și 100 de cai putere.
Marti, 19 Iunie 2018 | Modele noi

Primele fotografii oficiale cu noua generație Suzuki Jimny: design ușor modificat și interior modern

Suzuki a publicat primele fotografii oficiale cu noua generație Jimny. Modelul constructorului nipon a primit mici modificări estetice și o serie de tehnologii moderne la interior. Detaliile complete vin în 5 iulie.
Marti, 13 Februarie 2018 | Industrie

Suzuki așteaptă o creștere a vânzărilor din Europa cu ajutorul SUV-urilor sale: “Planul nostru este să avem o creștere graduală”

Suzuki așteaptă ca vânzările sale din Europa să crească în acest an cu ajutorul SUV-urilor din portofoliu, iar ascensiunea să continue treptat.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Suzuki ar putea deveni furnizor pentru Toyota și Panasonic: “Nu este loc și pentru noi în alianța lor privind dezvoltarea de baterii pentru mașinile electrice”

Președintele Suzuki a declarat că nu va intra în alianța formată de Toyota și Panasonic pentru dezvoltarea de baterii dedicate mașinilor electrice, dar că ar putea să joace rolul de furnizor pentru cele două companii.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Modele noi

Așteptări ridicate: Suzuki vrea creșterea vânzărilor cu 20% după lansarea noului Jimny

Noul Suzuki Jimny urmează să fie dezvăluit în această lună, iar compania japoneză speră că vânzările sale din Europa vor crește cu 20% după lansare.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Concepte

Suzuki nu uită de pasionații de off-road: e-Survivor este un concept electric și poate face față ieșirilor în teren accidentat

Suzuki a publicat primele imagini și detalii cu viitorul e-Survivor Concept. Prototipul electric va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Suzuki a lansat noua generație Swift Sport: 970 de kilograme și motor de 140 de cai

Suzuki a prezentat noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Micuțul model nipon are 970 de kilograme și un motor de 140 de cai putere.
Miercuri, 30 August 2017 | Modele noi

Informații despre viitorul Suzuki Vitara facelift: mai multe sisteme de siguranță și un design similar

După mai bine de trei ani pe piață, noul Suzuki Vitara va primi un binemeritat facelift. Crossover-ul japonez va beneficia de modificări estetice timide, însă va plusa cu mai multă tehnologie.
Miercuri, 02 August 2017 | Modele noi

Ambianță de pocket-rocket: imagini cu interiorul viitorului Suzuki Swift Sport

Suzuki expune noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Până în luna septembrie, ne delectăm cu noi imagini cu exteriorul și interiorul hot hatch-ul nipon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Istoria continuă: Suzuki lansează noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Suzuki a publicat prima imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Modelul producătorului nipon va fi expus în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Marti, 07 Martie 2017 | GENEVA 2017

Mai ușor și mai economic: noul Suzuki Swift a fost prezentat oficial în Europa

Suzuki a adus noul Swift la Salonul Auto de la Geneva. Modelul citadin al mărcii japoneze își schimbă platforma și reușește o dietă cu rezultate fantastice: -120 de kilograme între generații.
Marti, 07 Februarie 2017 | Industrie

Un nou mariaj în industria auto: Toyota și Suzuki au semnat un parteneriat de colaborare pentru următorii ani

După informații apărute în toamna anului trecut, Toyota și Suzuki au anunțat oficial semnarea unui parteneriat. Acesta va viza dezvoltarea unor tehnologii comune, dar și schimbul de componente.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Tehnologie

”Monstruoasa coaliție”: Ford, Subaru, Mazda, PSA, Suzuki și Toyota se unesc împotriva Apple și Google

Pentru a lupta împotriva intruziunii Apple și Google în mașinile actuale, mai mulți constructori auto și furnizori au format o alianță care va da naștere unui nou suport multimedia pentru telefoanele mobile.
Marti, 27 Decembrie 2016 | GENEVA 2017

Noua generație Suzuki Swift: cel mai popular model al mărcii japoneze se relansează

A patra generație a hatchback-ului subcompact Suzuki Swift vine cu două motorizări pe benzină completate de o versiune mild hybrid fără încărcare la priză.
Joi, 03 Noiembrie 2016 | Modele noi

Pată de culoare retro: Suzuki Jimny Shinsei este o ediție specială limitată la 100 de exemplare

Venerabilul Jimny primește un aer proaspăt în Italia, acolo unde biroul național Suzuki a lansat o ediție specială limitată care ne aduce aminte de LJ20, strămoșul din anii '70 al modelului nipon,
Joi, 13 Octombrie 2016 | Industrie

Toyota şi Suzuki anunţă un parteneriat pentru maşini electrice şi siguranţă: "Vom îmbina preţurile mici de la Suzuki cu tehnologiile Toyota"

Toyota şi Suzuki au semnat un parteneriat pentru maşini electrice şi siguranţa prin care încearcă să combine tehnologia Toyota cu preţurile mici oferite de Suzuki.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru