Suzuki

Luni, 15 Noiembrie 2021 | Modele noi

Teaser cu noul Suzuki S-Cross. Debutul programat pentru 25 noiembrie

Suzuki a publicat un teaser cu noua generație a modelului S-Cross. Debutul este programat pentru data de 25 noiembrie, iar mașina va avea un sistem de propulsie mild-hybrid.
Marti, 11 Mai 2021 | Economic

Un Suzuki Jimny la mâna a doua a ajuns să fie mai scump decât unul nou în Australia

Potrivit unei publicații australiene, prețul unui Suzuki Jimny la mâna a doua este mai mare decât a unuia nou. În această țară, modelul asiatic pornește de la 28.490 de dolari australieni (circa 18.300 de euro).
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Tehnologie

Toyota, Mazda, Subaru, Suzuki și Daihatsu își unesc forțele pentru o conectivitate între vehicule

Toyota, Mazda, Subaru, Suzuki și Daihatsu au anunțat încheierea unui parteneriat în baza căruia vor dezvoltă și standardiza specificațiile tehnice pentru sistemele de comunicații ale vehiculelor de generație următoare.
Luni, 19 Aprilie 2021 | Concepte

Toyota își face gamă de electrice: primul model este un SUV dezvoltat alături de Subaru

Dezvoltat în parteneriat cu Subaru, bZ4X este conceptul unui SUV electric ce anunță o gamă de 15 modele cu emisii zero pe care Toyota vrea să le lanseze până în 2025.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Modele noi

Suzuki lansează break-ul compact Swace: modelul are la bază actuala generație Toyota Corolla Touring Sports și poate fi comandat în Marea Britanie

Suzuki a lansat pe piața din Marea Britanie noul Swace. Break-ul de clasă compactă are la bază modelul Corolla Touring Sports și va fi disponibil cu motorizarea hibrid de 1.8 litri și 122 de cai putere din portofoliul Toyota.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Suzuki Jimny nu moare, ci se transformă: modelul de off-road este disponibil în versiune comercială

Pentru a putea continua în Europa, Suzuki Jimny a fost transformat în vehicul comercial ușor. Modelul va fi disponibil într-o versiune cu două locuri și portbagaj de 863 de litri.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Suzuki lansează SUV-ul Across: modelul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa doar în versiune plug-in hybrid

Suzuki a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Across. SUV-ul are la bază actuala generație Toyota RAV4 și va fi disponibil în Europa începând cu această toamnă. Niponii au pregătit un sistem plug-in hybrid cu trei motoare și autonomie electrică de până la 75 de kilometri.
Marti, 03 Martie 2020 | Modele noi

Suzuki Ignis a primit facelift: îmbunătățiri de design, motor de 1.2 litri cu 90 de cai putere și sistem mild-hybrid

Suzuki Ignis a primit un facelift cu mici modificări estetice și un motor de 1.2 litri și 90 de cai putere cu sistem mild-hybrid și cutie de viteze CVT.
Luni, 17 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Suzuki introduce o motorizare mild-hybrid la 48V: tehnologia va fi disponibilă pe Vitara, SX-4 S-Cross și Swift Sport

Suzuki introduce în gamă o versiune mild-hybrid la 48V. Tehnologia va fi disponibilă pe motorul pe benzină de 1.4 litri Boosterjet și va debuta pe piața din România începând cu luna martie.
Joi, 06 Februarie 2020 | Modele noi

Suzuki Ignis facelift va sosi în Europa în primăvară: SUV-ul de oraș va păstra motorul pe benzină de 90 de cai putere

Suzuki Ignis va primi în această primăvară un facelift pentru piața europeană, iar SUV-ul urban va păstra motorul pe benzină de 1.2 litri și 90 de cai putere, potrivit presei franceze.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Mediu

Sfârșit de drum pentru Suzuki Jimny: modelul va fi comercializat "în cantități foarte limitate în 2020" din cauza emisiilor prea mari

Suzuki Jimny va fi comercializat în Europa doar "în cantități foarte limitate în 2020" și cel mai probabil va fi eliminat din gamă începând de anul viitor din cauza emisiilor prea mari.
Marti, 29 Octombrie 2019 | Modele noi

Suzuki va vinde doar modele hibride începând din 2020: singura excepție va fi Jimny, iar Celerio va fi eliminat din gamă

Suzuki pregătește o gamă formată exclusiv din modele hibride începând din 2020 pentru a respecta viitoarele norme de poluare, iar singura excepție de la regulă va fi reprezentată de Jimny.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 August 2019 | Industrie

Toyota va cumpăra 5% dintre acțiunile Suzuki: constructorii vor continua dezvoltarea în comun a modelelor electrice

Toyota a anunțat că va cumpăra 5% dintre acțiunile Suzuki, ca parte a planurilor de întărire a colaborării dintre cei doi constructori, care au anunțat anterior că vor dezvolta în comun mașini electrice.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Miercuri, 20 Martie 2019 | Industrie

Toyota și Suzuki negociază un nou parteneriat: Toyota ar putea folosi motoarele rivalilor, iar Suzuki ar putea dezvolta hibrizi bazați pe RAV4 și Corolla Wagon

Toyota intenționează să folosească motoare Suzuki, în timp ce Suzuki ar putea dezvolta modele hibride pe baza platformelor folosite de RAV4 și Corolla Wagon.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie

Suzuki și Mitsubishi renunță la motorizările diesel în Europa: pick-up-ul L200, singura excepție

Suzuki și Mitsubishi au eliminat toate versiunile diesel de pe modelele comercializate în Europa, singura excepție fiind pick-up-ul L200, disponibil doar cu aceasta motorizare.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Intern

Suzuki Vitara facelift poate fi comandat și în România: SUV-ul producătorului japonez are un preț de pornire de 13.800 de euro

Suzuki a publicat lista de prețuri pentru Vitara facelift. SUV-ul este disponibil doar cu motorizări pe benzină. Clienții pot alege unitatea de 1.0 litri BoosterJet de 112 CP sau motorul de 1.4 litri de 140 CP. Prețul de pornire pentru Suzuki Vitara facelift este de 13.790 de euro.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Audi A6 și VW Touareg, doar 3 pentru noul Suzuki Jimny

Audi și Volkswagen s-au ridicat la nivelul pretențiilor clienților celor două mărci în cadrul testelor Euro NCAP la care au fost supuse A6 și Touareg. Suzuki Jimny a reușit un rezultat mediocru, în timp ce Ford Tourneo Connect, o utilitară de persoane, a reușit un rezultat meritoriu: 4 stele din 5 posibile.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Suzuki nu uită de electrificare: sisteme mild hybrid până în 2020 și versiune plug-in hybrid pentru viitoarea generație Vitara

Până în 2020, modelele din gama Suzuki vor primi versiuni mild hybrid, în timp ce primul plug-in hybrid al constructorului japonez ar urma să fie lansat odată cu viitoarea generație Vitara.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru