De 200

Stiti cu ce seamana povestea pe care v-o prezentam astazi cu baiatul care isi spala Lamborghini-ul Gallardo de 200.000 de euro cu apa de la fantanile din Bucuresti adusa cu galeata? Cu Audi-ul A6 care a oprit astazi la o benzinarie langa mine si al carui sofer i-a ordonat unuia dintre angajatii statiei de alimentare, pe un ton imperativ, sa ii bage “de 200, de aia de 95″. Intrebarea a venit normal, logic si extrem de pertinent: “de 200 de RON?” Raspunsul-satar: “Nu, bre, de 200 de mii. Repede!”. Si dus a fost. Duca-se!

Later edit: Si Zoso vorbeste de spalatorii auto ad-hoc pentru modele care in loc sa incapa pe mana ratanilor ar fi fost mai bine sa ramana in showroom.

3 comentarii la “De 200”

  1. Alex spune

    “Facea consumul” si avea loc in tank numai de 20RON….. yeah right!
    Serios Mircea, cred ca sunt sute de personaje de genul asta care bat economatu si stau in chirie la comun pe 2 camere dar conduc un Q7 sau ceva de genul… asa au fost unii educati: “sa ai cea mai misto masina din sat” (a nu se intelege ca un Q7 indeplineste aceasta conditie).
    In Romania de azi multi din mediul rural (si nu numai) si-au vandut pamanturile/mostenirile ajungand milionari peste noapte, proprietari de Q7, ATV-uri pentru copii in loc de trotinete si motoare de 1000 cmc peste zi…ca peste o vreme sa avem o populatie de fosti milionari ce traiesc din somaj si alocatie si conduc audiuri cu reviziile lasate nefacute de la 10.000 n’colo.

  2. io spune

    o tara de tarani , de prosti , inculti etc , in care cei destepti ii servesc cu tot ceea ce ei isi doresc . In rahatul acesta de tara trebuie sa fii incredibil de prost ca sa reusesti , unii nici macar nu isi dau seama cum au reusit … dar , pana la urma , ce rost mai are … cum pe ei nu ii intereseaza , pe noi nici in cel mai ascuns loc nu ar trebui sa ne doara …

  3. bogdan spune

    ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca totusi putin capul
    genul asta de oameni sunt in romania
    iar in legatura cu ala cu lamborghini eru cred ca ia dat ala masiana sa se duca sa o spele si asta f frumos a luat o galeata a aruncat de 2 ori si a dus masina innapoi si a pastrat banii ca proprietarul sigur nu s-a prins acesta fiind prea prost