Decizie grea

Un tip il suna pe prietenul sau cel mai bun:

- Scuza-ma ca te deranjez chiar in luna de miere, dar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Suspectez de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite… suna telefonul si, daca raspund eu, cel care suna inchide. Sotia iese foarte mult cu “prietenele” ei si cand o intreb cine sunt acestea intotdeauna imi raspunde “Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti.”

Stau intotdeauna treaz si ma uit pe geam, ca sa vad masina din care coboara cand se intoarce acasa, dar intotdeauna vine jos, pe alee. Desi aud o masina care pleaca de la coltul strazii. Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa tipe sa nu mai pun mana pe telefonul ei. In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu ea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o pandesc.

Am parcat motocicleta mea Kawasaki aproape de garaj si m-am ascuns dupa ea. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Kawasaki-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului parea ca se scurge putin ulei. Intrebarea mea este : E ceva ce pot repara singur sau trebuie sa o aduc la service?

11 comentarii la “Decizie grea”

  1. andrei spune

    prea tare:))
    c treaba are el cu femeia:)):))

  2. marius spune

    =))))))

  3. cristiger spune

    :) )

  4. DavE spune

    foarte tare bancul!!

  5. NeoGalaxy spune

    LOOOOOL :)

  6. eu spune

    e vechi bancul, si era cu Harley ala original

  7. Alex spune

    Tare tare mestere:)pana la urma barbatul tot barbat ramane:)

  8. Petre spune

    :D

  9. tepes tepesila spune

    e tare….
    tipic barbatesc

  10. din internet spune

    wow
    Cine ti-a facut revizia sa stiu sa-i ocolesc.

  11. eu spune

    bine mai Mestere! m-ai facut sa zambesc de luni dimineata! :) )