Frauen/Women

Atunci cand nimeni nu le mai dadea vreo sansa pe taramul magic al volanului, femeile s-au strans intr-o zona ferita de uretra si si-au ales o sefa. Iar acea sefa urma sa le reprezinte in toate imaginile legate de femei la volan. Si in toate bancurile cu blonde la volan. Si in toate filmuletele cu femei care circula pe internet. Si in tot.

Si pentru ca v-am obisnuit sa fim acolo unde volanul se invarte la mai mult de 90 de grade pentru a lua un viraj cu peste 60 km/h, va prezentam parcarea acelei intruniri a femeilor. R8-ul din imagine nu ii poate apartine decat sefei, evident.

R0015353.JPG

Nota: fotografia ii apartine bunului meu prieten si coleg de la Roata de Rezerva, Vali Ciurel. A fost realizata cu prilejul Salonului Auto de la Frankfurt, intr-una dintre miliardele de parcari din Germania. Identitatea celei (celui) de la volan nu a fost insa confirmata deocamdata. Danke, Ciurelinho!

Un comentariu la “Frauen/Women”

  1. AndreiRN spune

    Ce spui tu este discriminare sexuala si tare mi-ar face placere sa le cer socoteala.
    Sau cumva barbati au decis ca este prea periculos sa lasi o femeie sa parcheze langa tine si le-a facut un colt al lor unde sa se tot tamponeze?