Noile maşini noi

Atunci când vreţi să analizaţi lista de maşini noi existente pe piaţa din România, aveţi la dispoziţie două variante: luaţi la mână toate site-urile oficiale ale importatorilor sau căutaţi pe un site specializat lista tuturor modelelor cu preţurile, opţiunile şi dotările aferente.

Dacă până acum vă ofeream cea mai completă secţiune de acest tip de la noi (pe verificate, nu vorbim prostii), de mâine veţi avea la dispoziţie o secţiune de maşini noi care este cu adevărat utilă pentru cumpărători. Până acum aveam o listă completă şi atât, acum o facem utilă pentru fiecare dintre cei care vor dori să-şi achiziţioneze o maşină, să compare opţiunile pe care le are şi să vadă de ce o maşină e mai bună decât alta.

Practic, secţiunea e gata de start. Pentru că oamenii din spatele părţii tehnice au o problemă cu marţi 13 şi cu cele trei ceasuri rele (deşi eu încă susţin că vineri 13 e mai rău decât marţi 13, dar asta e o altă discuţie), vă vom prezenta noua faţă a uneia dintre cele mai importante părţi a portalului nostru miercuri, 14 iulie. De ziua Franţei. Allons enfants de la patrie!

4 comentarii la “Noile maşini noi”

  1. Alex spune

    Multumesc mult!

    Sectiunea de masini si noi si cea de drive test sunt cele pe care le urmaresc constant.

    Keep up the good work!

  2. Alex spune

    nu uitati va rog rubrica legata de locul unde e produsa masina (ex: mioveni, romania + etc. etc. pt dacia logan)

  3. andrei spune

    intentia e buna dar realizarea lasa mult de dorit, din pacate. de exemplu, compar si eu masini si vad ca un focus nu are airbag pentru sofer sau ca un impreza diesel are doar 190 nm cuplu.

  4. Mircea Meşter spune

    @Andrei

    La un volum de muncă de genul ăsta este absolut normal să apară erori. Sunt peste 1000 de modele de sine stătătoare şi peste 5000 de versiuni diferite care trebuie manageriate.

    Tocmai de asta a apărut un buton prin care poţi să anunţi o eroare de date pe fiecare pagină.

    Pe mine mă interesa un feedback la sistem, la pagini, la mecanisme. Datele se corectează imediat, nu asta e problema. Nu vreau să cred că cei care sunt detul de destupaţi încât să citească acest blog şi să analizeze site-ul merg după principiul “ursule, tu de ce n-ai bască?”.

    Merci.