Da, SUV-ul Dacia va avea un motor mai puternic!

Din culisele intalnirii de ieri cu Patrick Pelata, directorul general delegat operatiuni Grup Renault, al doilea om din companie dupa Carlos Ghosn. E un episod care a cam fost trecut cu vederea pentru ca fie n-a fost inteles, fie n-a fost extrem de clar. Insa el merita adus in discutie. La un moment dat, un coleg din presa a intrebat “Avand in vedere ca Dacia va scoate modele mai mari in viitor (n. Pelata spunea anterior ca, pe langa SUV, vor mai exista doua modele de dimensiuni mai ridicate, acestea urmand sa fie construite pe aceeasi platforma B0 a lui Logan), exista posibilitatea ca gama de motorizari sa urce in putere, poate pana la 150 de cai, de exemplu?”

Dupa ce a izbucnit intr-un ras infundat timp de doua secunde impreuna cu oamenii din staff-ul sau, Pelata a spus, in treacat, inca razand: “Exista posibilitatea de a vedea acest lucru mai devreme decat va asteptati”. Dupa care a afirmat ca viitoarele modele mai mari sunt create astfel incat sa nu aiba nevoie neaparata de motorizari mai puternice.

Pe scurt, ceea ce a spus oficialul Renault se traduce astfel: SUV-ul va avea un motor mai mare, insa monovolumul low-cost ulterior nu are nevoie de motoare mai mari decat cele existente astazi in gama Dacia.

Oare ce vom vedea, deci, pe viitorul SUV?

Etichete: / / /

3 comentarii la “Da, SUV-ul Dacia va avea un motor mai puternic!”

  1. marius spune

    Cu siguranta se va face rabat la multe elemente din structura de rezistenta a masinii pentru a o usura cat mai mult ca sa nu fie nevoie de motoare mai puternice…deci cam 2 stele la testele de siguranta:)

  2. florin spune

    Eu ma gandeam serios sa folosesc noul SUv sa tractez o remorca insa daca sunt aceleasi motoare …….

  3. Andrei spune

    Baieti.. plecati la Frankfurt au ba?
    Live live sau live prin intermediari?