F1 Champ 2009

Sunteti pregatiti de F1 Champ 2009? Sunteti pregatiti sa vedeti o fata complet schimbata a sectiunii de Formula 1 de pe Automarket? Sunteti pe grila de start? Sunteti gata sa fiti punctati la foc automat?

Luni incepe cel mai cunoscut concurs de tip manager F1 din Romania. Au scazut premiile (criza, evident), creste spectacolul. Acum vom vedea daca a fost iubire adevarata.

Din 16 martie.

3 comentarii la “F1 Champ 2009”

  1. ally_great spune

    Categoric DA! Si da si pentru a doua parte … e iubire adevarata fata de tot ce inseamna fenomenul F1 :)

  2. michelle_b spune

    Din punctul meu de vedere premiile pot fi doar simbolice (cum au fost tricourile anul trecut). Ba chiar ar fi mai bine, ar exclude tentatia celor care au jucat cu x echipe, nu cred ca ar mai exista dorinta de fraudare pentru un tricou. Desi, la cite am vazut destul de recent, ma pot insela lejer. Oricum, cred ca deja se cunosc userii care sunt pasionati si cei care nu, si aici ma refer la cei vechi. Marea lor majoritate :D . Sunt curioasa (evident, renumita curiozitate feminina :D ) in ce va consta “marea” schimbare (”fata complet schimbata”) si cit de mult va creste spectacolul, pentru ca asta asteptam intr-adevar ! Si, evident ca suntem pe grila de start, deja am obosit motoarele cit le-am tot ambalat asteptind verdele semaforului :P

  3. Bruno_Senna spune

    Bravo fetelor:),