Atentie, caine rau. Musca!

Astazi vorbim despre Formula 1. Mai exact, despre ce inseamna sa te desparti si apoi sa iti arunci rufele la spalat in bataia vantului.

Dupa ce anul trecut au fost colegi la McLaren, Lewis Hamilton si Fernando Alonso s-au despartit cu scandal, spaniolul sustinand ca echipa l-a ajutat pe Hamilton in timpul sezonului fara sa-i dea lui, dublul campion mondial, sansa sa fie locul 1 in echipa. Obisnuit cu pozitiile clare de la Renault, unde Fisichella juca rolul de stergator de pantofi, ca mai mult decat atat nu prea stie sa croseteze (Fisico, don’t be mad, India loves you!), Alonso isi sustinea cauza in fata unui pusti debutant si parea normal sa o faca. Si totusi, britanicul a aratat ca e extrem de talentat si ca nu numai ca merita un loc de titular la una dintre fortele F1 ci si ca poate sa se bata cu sanse mari la titlul mondial, terminand la un punct de Kimi Raikkonen.

Ok. Cam asta e premisa. Dupa ce anul trecut nimic nu era confirmat din sanul echipei, Hamilton erupe astazi: “Alonso m-a invatat anul trecut cum sa NU ma comport ca pilot de Formula 1″. Ouch! Punct ochit, punct lovit. Alonso fierbe in sangele lui latin si ne asteptam la o replica cel putin la fel de caustica. Si uite-asa s-a dus dracu’ iubirea care staruia intre cei doi.

Pai va dati seama cat suflet s-a pus la filmarea reclamei de mai jos? Cred ca nici n-au avut nevoie de duble.

 

Comments are closed.