Care va fi primul?

Sezonul 2007 in Formula 1 va fi cel mai echilibrat din ultimii zece ani. O spun cu tot optimismul din lume.

Daca anii trecuti aveam Schumacher si inca un pilot – Alonso, Mika, Kimi, sau Villeneuve), sezonul 2007 incepe cu patru oameni asezati concentrati la linia de start. Cel mai important lucru este faptul ca la Ferrari sunt doi piloti care se vor bate la sange pentru puncte si nu vom mai asista la un alt an de sclavagism. Avem Fernando, Felipe, Kimi si Giancarlo. Patru piloti care si-au manifestat public dorinta de a-si adjudeca titlul. Cine va ramane la final? Nu stie nimeni.

Cum ar fi ca in cursa de la finalul sezonului sa avem trei oameni care se vor bate pentru titlul mondial? Eu unul astept cu mare interes momentele de start de la Melbourne, cand Kimi se va uita prin viziera castii la Felipe si invers. Astept momentele in care, dupa a doua iesire de la boxe, vom sta cu sufletul la gura sa vedem cine ajunge primul in viraj: cel care vine lansat pe linia dreapta sau cel care tocmai a alimentat? Si, evident, mi-e dor ca de sarmale de comentariul lui Miki, omul care ne face fiecare dupa-amiaza de duminica mai colorata. precizez inca de acum ca dupa prima cursa imi voi schimba parerea.

Pana una-alta, nu uita ca managerul nostru de Formula 1, F1 Champ, a inceput deja sa acorde puncte pilotilor. Daca ai echipa, intra sa vezi cum stai in clasament. Daca nu ai echipa, baga-te repede. Poti prinde un loc la Marele Premiu de la Istanbul!

Un comentariu la “Care va fi primul?”

  1. Kissu spune

    Sa nu-i uitam pe “lupii” tineri: Hamilton, Kovalainen si – de ce nu? – pe Kubica… Vom trai si vom vedea ce si cum. ;)