Silverstone, Enstone, Automarket

Automarket va fi prezent la Silverstone, acolo unde pilotii si echipele din Formula 1 vor testa in urmatoarele trei zile. Vom face o multime de fotografii si va vom povesti ce inseamna o sesiune privata de teste in Marele Circ, unul dintre cele mai urmarite sporturi din lume. Vom face cunostinta cu eroii care va tin cu sufltul la gura si ii vom interveva pe multi dintre acestia, special pentru voi.

In plus, vom vizita cartierul general al celor de la Renault de la Enstone si va vom arata ce inseamna o “uzina” care creeaza monoposturi de Formula 1. Tot la Enstone il vom intalni pe Bob Bell, directorul tehnic Renault F1 Team, care ne va raspunde intrebarilor.

Stati cu noi in urmatoarele doua zile. Va promitem sa va aratam cum arata Formula 1 de aproape.

5 comentarii la “Silverstone, Enstone, Automarket”

  1. Adrian spune

    Buna ziua,

    Sunt roman si lucrez la RF1. Sunt cel mai probabil singurul roman de aici de la site-ul din Enstone.
    V-ar interesa sa ne intalnim?

    Pe curand,
    Adrian

  2. mine spune

    cred ca se zice “sufletul” nu “sufltul”:-P Sa auzim numai de vesti bune! :-)

  3. mine spune

    si tot asa cred ca se zice si “intervieva” nu “interveva”, parerea mea :D

  4. cel mai misto tip din Romania spune

    Eu tot visez sa ajung macar in Ungaria, sa urmaresc o cursa.

  5. alexandra spune

    @cel mai misto tip din romania,chiar iti dorec si tie si celorlalti fani ai formulei1 sa ajungeti pe hungaroring pentru ca e ceva de necrezut.e de necrezut ce se poate intampla acolo.senzatia pe care o ai knd ajungi acolo,si stai la 3-4 m de pista e de vis,pur si simplu simti k totul e un vis.in plus biletele nu sunt exagerat de scumpe,la general admission(bilet fara loc in tribuna),anul trecutau fost de 110 euro la adulti si 55 la copii.eu voi merge si anul acesta pentru ca dupa experienta de anul trecut nu pot sa nu-mi doresc sa merg din nou.a fost cea mai frumoasa experienta din viata mea