Noul Newsletter Automarket

Ceea ce vedeti pe un site auto reprezinta 10% din ceea ce inseamna de fapt respectivul site. Daca imi permiteti o paralela, un site este un soi de televizor vechi, cu 30 de kile de cutie in spatele unui ecran subtire. Automarket se afla in continua schimbare, incercand sa va ofere exact ceea ce aveti nevoie. Nu e foarte simplu sa schimbi ceva pe site, pentru ca orice schimbare trebuie cantarita intr-un raport “cati oameni pleaca/cati oameni vin” dupa respectiva modificare.

Seria de schimbari ale anului continua pe site. Dupa ce am introdus noua sectiunea WRC acum cinci zile, astazi aveti in fata noul newsletter Automarket. E mai simplu si in acelasi timp mai complet. Ce speram noi este sa va faca sa intelegi mult mai bine ceea ce se intampla in fiecare zi in industrie. Va fi trimis celor interesati in fiecare zi dupa pranz prin e-mail si va contine cele mai relevante informatii auto ale ultimelor 24 de ore.

S-a nimerit ca noul Newsletter sa contina un Top Story prin care Renault anunta Megane CC, un coupe-cabriolet care prezinta intr-adevar ceva nou pe piata. Plafonul segmentat vitrat. Inovatie la inovatie.

Inscrierea la Newsletter este, evident, gratuita. Daca il vreti pe mail, va puteti inscrie pe lista fericitilor AICI.

Untitled-1

Comments are closed.