200.000

Automarket a pornit la drum în 31 martie 2006. De atunci şi până astăzi, site-ul nostru a devenit unul dintre liderii de opinie ai unei noi generaţii de publicaţii auto. De atunci şi până acum, voi aţi regăsit în Automarket un loc în care puteţi discuta despre maşini cu alţi pasionaţi ai fenomenului.

Am “împlinit” astăzi 200.000 de comentarii. În patru ani şi jumătate. Asta nu ne arată decât că aţi fost şi sunteţi lângă noi şi că ne ajutaţi prin cuvinte să atingem mai în amănunt subiectele tratate pe acest site. Aţi multiplicat informaţia, v-aţi adus aportul la îmbunătăţirea calităţii acesteia şi, în multe cazuri, aţi fost chiar peste aceasta.

În total, pe Automarket au apărut în toată această perioadă 14.530 de articole. Reportaje, teste, ştiri, galerii foto, poveşti, lucruri. Informaţie. Asta înseamnă că fiecare articol a adunat, în medie, 14 comentarii. Aceasta este dovada faptului că faceţi parte din echipa care lucrează la acest site.

Vă mulţumim.

Untitled-1

6 comentarii la “200.000”

  1. kretzoooo spune

    as avea o intrebare de ce ati schimbat versiunea pe mobil, era mai bine cu site-ul intreg, nu ca acum doar cu articolul “chel” fara comentarii si alte lucruri precum intrebari si raspunsuri etc…
    2.la ce v-a folosit sondajul,cand aparea Alexa si ne punea sa bifam despre ce marci de masini vrem sa aflam stiri sau ceva de genu.
    PS: ar trebuii sa fiti mai exigenti cu comentariile de pe site, sa nu tolerati tot felul de idiotenii precum si idioti.

  2. tomita spune

    6-10 comentarii / articol
    orice blog de trafic mediu obtine asa ceva
    singurul vostru avantaj a fost aceata abordare de tip “blog”. o felicitare de la mine celui ce a gandit-o la voi.
    -va umflati prea mult cu remarca de liderii de opinie.

  3. octav spune

    1. Ce interfata tare are adminul de pe automarket :)
    2. Asa-i ca e party de 5 ani pe 31.03.2011? E gata lista de invitati?
    Succes pe mai departe si va doresc … echilibru.

  4. michael_schumacher spune

    as dori sa existe o “selectie” mai buna a userilor care posteaza aici si mai ales interzicerea sa posteze a celor care nu au cont. E inadmisibil sa fii insultat de catre hai sa-i zic o persoana, desi nu merita, care se ascunde in spatele monitorului.
    Ar fi cel mai bun lucru care se poate schimba la acest site, care in rest este excelent.

  5. mowgli aka Rusu Claudiu spune

    Am luat o pauza de cateva luni dar iata-ma din nou pe acest site.Ma bucur sa gasesc aceleasi stiri interesante, aceleasi comentarii mai mult sau mai putin la subiect si aceeasi echipa editoriala care , cu bune cu rele, isi face treaba si si-o face bine.

    Urmaresc stirile cu un deosebit interes si le comtentez cu placere desi nu am obiceiul sa intervin aici o fac.Poate din cauza utilizatorilor, poate din cauza temelor abordate si sigur si din cauza interfatei care mie mi se pare la indemana sa zic asa.

    Ma bucur ca utilizatorii fideli si nu numai sunt respectati de catre voi administratorii si drept dovada stau multitudinea de concursuri si premii oferite drept rasplata celor mai fideli utilizatori, un lucru de laudat si destul de rar intalnit pe alte site-uri.

    Va urez SARBATORI FERICITE si un AN NOU FERICIT in care sa atingeti 500.000 de comentarii si sa deveniti cel mai competent si profesionist site de informatii auto.

    Bafta.

  6. kretzoooo spune

    …Si tacerea e un raspuns nu ? oricum m-am convins de presa scrisa din romania (cu r mic). La Revedere.