99870

Inca 130 de comentarii si numarul total al reactiilor voastre pe site-ul Automarket va trece de 100.000.

Sunt aproape o suta de mii de texte care explica, reactioneaza, injura, suprima, lovesc, lauda, multumesc, incurajeaza, propun sau abordeaza diferit un subiect prezentat de echipa Automarket.

Numarul stirilor aparute pe site pana astazi a depasit cu putin 20.000. Asta inseamna ca exista, in medie, cel putin cinci comentarii la fiecare stire scrisa pe site. Asta inseamna, mai mult decat orice, activitate. Interactiune.

In cei patru ani de activitate, echipa Automarket a sters alte 4000 de comentarii de pe site. Pentru a da prioritate calitatii. Unii o numesc cenzura. Niciodata nu am sters comentariile pertinente care au legatura cu subiectul.

Spre deosebire de alte publicatii de orice tip, echipa Automarket citeste absolut TOATE comentariile scrise. Le publicam si le apreciem pe cele mai inteligente. Replicam cand e nevoie si multumim cand e cazul.

Iar asta inseamna, mai mult decat orice, respect pentru opiniile celor pertinenti.

Multumim.

Etichete:

Un comentariu la “99870”

  1. DavE spune

    Ai scris bine “injura, suprima, lovesc”. Multi iau lucrurile personal si am gasit multa aciditate in comentarii. Si asta nu e in special pe Automarket, ci peste tot. Din pacate.
    Profitand de faptul ne ascundem in spatele unei tastaturi suntem mult mai rai si inversunati in opinii decat daca am fi fata in fata. Si asa lovim cu ajutorul cuvintelor in stanga si in dreapta, de cele mai multe ori destructiv si nu constructiv.