AM-ALASP

Seria “Pe unde-si mai spala romanul masina” continua cu rubrica “Scrisori de la cititori”. Lamborghini-ul spalat la galeata cu apa din fantanile arteziene de pe Bulevardul Unirii din Bucuresti au facut furori pe internet, astfel ca unii dintre cititorii nostri s-au pus pe treaba si ne trimit fotografii cu alti marlani care in loc sa dea 10 lei la spalatorie isi cumpara douazeci de fleici si treizeci de mii de mici ca sa isi infrupte familia. Iar masina isi gaseste locul perfect in albia paraului, a carui apa de munte se simte excelent pe nuanta Blue Flow a vopselei. Si pana la urma, ce-a facut rau? E noroi si sunt tantari, ca doar de aia avem 300 pe bord. Si ce e din tarana in tarana se intoarce.

M-as ruga ca omul nostru sa isi lipeasca masina de vreun fund de apa din argila, insa mi-e ca daca cheama vreun tractor sa il scoata strica ecosistemul. Asa ca nu ii uram decat de bine.

Hai Romania! Hai ai nostri!

Multumim pentru fotografii, Monica. Daca aveti alte imagini cu marlani care spala masinile prin te miri ce locuri, turnati tot la contact@automarket.ro. Sa dam cu jetul in ei!

DSC01899.JPG

DSC01900.JPG

4 comentarii la “AM-ALASP”

  1. george spune

    …si cand te gandesti ca pentru o treaba din asta, in Germania esti cu cateva mii de EURO mai usor si la un milimetru de parnaie…

  2. marius spune

    “Cum nu vii tu Tzepesh Doamne”…oameni obositi care fac treburi de astea …

  3. dragosh spune

    uite ceva si mai frumos de pe cocalari . com
    http://cocalari.com/wp-content/uploads/2008/08/mercedes.jpg

  4. LAUR spune

    CEVA DE GENUL AM CLIMA BIZONICA DAR MERG CU GEAMUL DESCHIS SA NU CONSUME.HALAL TARANI .SUNT CURIOS DACA NU SUNT DIN BUCURESTI.