Automarket in 2010

Salutare tuturor celor care iubesc Automarket, salutare tuturor celor care asteapta altceva pentru a iubi Automarket. Pentru a putea sa ii multumim in continuare pe unii si pentru a-i atrage mult mai mult pe ceilalti, avem cateva surprize pentru 2010. Si sunt sigur ca le veti privi cu foarte mare placere. O sa fiu scurt, pentru a nu atinge rabdarea tuturor.

1. Un mic retus estetic al site-ului pe homepage si pe anumite sectiuni. Vine foarte repede in an si are rolul de a pune ordine in anumite locuri care meritau acest lucru. Mai multe detalii vin ulterior.

2. O noua sectiune, pe care sunt sigur ca fanii motorsportului o vor iubi. La fel cum iubesc acum cea mai buna sectiune de Formula 1 din presa romaneasca. Pe cifre.

3. Un nou mod de a termina ziua de stiri. Simplu, la obiect si catchy.

4. O sectiune de test drive mult imbunatatita si foarte utila pentru cei care o citesc. In principiu, la redesignul complet al site-ului, in decembrie 2008, ne-am asumat un an 2009 de “cumul” al testelor pentru a putea etala cu adevarat ceea ce am vrut sa facem cu aceasta sectiune. Veti vedea foarte repede schimbarea. Si cu siguranta veti iubi noua sectiune, chiar daca rezultatele testelor vor continua sa ridice voci critice. Opiniile impart si dezvolta posibilitati.

5. O sectiune in care oficialii importatorilor auto din Romania va vor raspunde direct la intrebari. Fara menajamente.

6. Managerul nostru anual de Formula 1, F1 Champ, va primi modificari substantiale pentru editia 2010, urmand sa puna accent mai mult pe rezultatele evenimentelor oficiale din calendarul competitional.

7. Evident, Autovot 2010 nu va lipsi din meniul pregatit pentru acest an. Voi veti alege masina pe care o considerati castigatoare dintre cel lansate in cursul anului 2009 in Romania. Iar noi vom premia masina castigatoare si, ca de obicei, va vom premia si pe voi cu premii substantiale.

Nu e tot, dar acestea sunt liniile principale pe care marsam in prima parte a anului. Stati cu noi, va fi un an de senzatie. Astept si alte idei. Cele mai interesante vor fi cu siguranta dezbatute si analizate. Si, de ce nu, implementate.

8 comentarii la “Automarket in 2010”

  1. mowgli spune

    Salut baieti.V-am lasat o urare in 2009 pe forum, nu stiu daca a fost citita sau nu, asa ca LA MULT IANI AUTOMARKET, mult succes in continuare.Acuma despre forum, tot am spus pe unde am apucat ca forum-ul automarket merita o promovare mai buna.Atat pe e-mail cat si pe homepage.Inainte era cum era dar de cateva luni e ascuns in sectiunea “mai multe”.Eu zic ca e bine sa avem un forum, am fost unul din cei care au cerut un forum, iar acum ca il avem e folosit prea putin si consider ca o promovare mai buna e necesara.Oricum, ceva nu e ok daca sa ajuns sa intrebe utilizatorii la sectiunea “intrebari si raspunsuri” daca automarket are forum.Poate inca ceva ce ar putea fi benefic ar fi stimularea utilizatorilor de a se inregistra pe site cu datele lor cat mai complete.Din cei care posteaza pe automarket foarte putini sunt utilizatori inregistrati.

    Anyway, good luck and keep up the good work ;)

  2. Andrei spune

    As adauga 2 dorinte minifestate de fanii acestui site:
    - prima sa putem modifica posturile din sectiunea Formula 1 si
    - a doua sa fie corectate postarile baietilor din echipa Automarket. Nu de alta dar… multe dintre ele sunt pline de gogosi.

    In rest, sa fim sanatori si vedem ce se mai intampla :)

  3. ally_great spune

    Salutare tuturor! Fac parte dintre aceia care iubesc Automarket si care nu mai pleaca de aici. Cred ca o sa incep cu sfarsitul si o sa spun ca 2009 a fost, pe departe cel mai prost sezon F1 Champ din toate la cate am luat parte (3). Si ceea ce citesc aici la punctul 6 nu poate decat sa ne mai incante. Propun medalii pt managerii ce termina pe podium fiecare etapa. Astfel concursul ar fi fair-play si determinarea mult mai mare. Celelalte modificari sunt bine venite, cu o singura lamurire legata de punctul 2..e vorba de WRC cumva?

  4. LauCalin spune

    LA MULTI ANI tuturor celor se ocupa de automarket.ro pentru ca faceti o treaba din ce in ce mai buna. Cred ca ar fi destul de putine lucruri de spus despre eventualele modificari. In linii mari site-ul mi se pare ok, destul de bine pus la punct si destul de bine structurat (acestea sunt motivele pentru care intru zi de zi pe automarket.ro).
    Punctul 5 mi se pare binevenit, numai ca la voi sper sa mearga treaba mult mai bine. Din experienta stiu ca si altii au lansat o rubrica de genul acesta, insa in cele din urma a fost abandonata (din motive obiective, zic ei).
    Inca ceva: asa cum zice si ally_great, punctul 2 sper sa se refere la WRC :)
    Succes in continuare intregii echipe!:)

  5. Alexandra1710 spune

    Bantui si eu de mai bine de un an pe Automarket si am ajuns sa intru zilnic aici chiar si atunci cand e weekend si nu apare nicio stire in materie de F1,noua (ma refer la weekendurile din extrasezon) .Daca acea noua sectiune e reprezentata de WRC,pot doar atat sa spun : MULTUMESC din partea tuturor fanilor lui Kimi Raikkonen si nu numai.Si,forta echipei Automarket,incet-incet o sa ajungeti la un nivel ridicat ! :)

  6. RADCARGT08 spune

    La MULTI ANII2010!!!
    Bine ca mai bantuiti …:)) desi nu vad ceva interesant

  7. LauCalin spune

    Mircea, am doua propuneri care acum mi-au venit in minte: la sectiunea Drive Test sa puneti si un tabel cu datele tehnice complete ale masinii testate plus dotarile standard si optionale. Asa cred ca ne-am putea face o impresie mai buna despre masina.
    A doua propunere: cred ca ar fi ok daca s-ar putea intra pe site si de pe wap. Am fost in situatia sa nu pot intra pe Internet decat de pe wap, iar pe automarket.ro imi aparea doar harta cu traficul aglomerat din Bucuresti :)

  8. Mircea spune

    @mowgli

    Am incercat sa dezvoltam un forum, insa nu credem ca solutia este cea mai inspirata in conditiile pietei actuale.

    @Andrei

    Nu stiu la ce te referi prin “sa poata fi corectate posturile baietilor din echipa Automarket”.

    @ally_great

    F1 Champ 2009 nu s-a schimbat aproape deloc in comparatie cu 2008, deci problemele nu vin de la noi :) O sa se schimbe insa radical in 2010, deci poate-ti revine placerea.

    @LauCalin

    Si noi speram sa fie ok, pana la urma o legatura directa cu importatorii nu are de ce sa faca rau nimanui. In privinta ultimelor doua propuneri, acestea fac deja parte din programul de schimbari pentru urmatoarele trei luni.

    @Redcargt08

    Be more specific.

    @all

    Da, punctul 2 se refera la WRC.