Bate copilul cat e cald

La ora la care scriu aceste randuri, stim cu totii ca preesedintele numit de consiliul director al General Motors in momentul in care constructorul american si-a declarat falimentul, Fritz Henderson, a fost demis din functie. In locul sau a venit Ed Whitacre, care preia interimatul functiei pana la desemnarea noului presedinte. Ei bine, chiar daca ACUM stim ce s-a intamplat peste Ocean, primele momente dupa anuntarea plecarii lui Henderson au fost usor cam haotice. Si toata lumea il acuza pe Fritz pentru ca a lasat GM in fundul gol.

Si totusi, cineva a sarit sa-l apere. Nu e foarte ortodoxa metoda, dar in mod sigur a dat rezultate. Fiica lui Henderson s-a gandit ca cea mai buna solutie pentru stergerea oricarui dubiu legat de motivul plecarii tatalui sau este postarea unui comentariu pe pagina oficiala GM de pe Facebook. Intentie corecta, final apoteotic.

Untitled-1

via | Jalopnik

3 comentarii la “Bate copilul cat e cald”

 1. Stelian spune

  Mircea imi dai si mie un link te rog sa vad cu ochi mei… :)

 2. marius spune

  That girl really got a mouth on her(actually fingers) :) ).

 3. unckle spune

  tare treaba asta … orikum americanii aia ar cam trebui sa se apuce sa construiasca masini nemtesti ( sau japoneze ) ca sa supravietuiasca . In curand minunatele lor masini or sa fie prea scumpe la portofelul americanului de rand si toti or sa cumpere noul Polo Diesel :)

  Stelian, stirea este in aceasta forma pe multe site internationale :)