Ca Nistra

Povestea de astazi are loc intr-o benzinarie si mi-a fost povestita asa cum v-o dau si eu mai departe.
Cand opresti la pompa, vine un baiat care te ajuta sa nu te murdaresti si tine el pompa. Spui ca vrei plinul si pleci la casa pentru a decarta. Te grabesti. Pleci, ai pe bon cincizeci si ceva de litri, deci totul e ok.

Peste 30 de kilometri, acul benzinei e undeva pe la jumatate. Observi si nu iti vine sa crezi. Te injuri in gand, injuri graba si apoi te gandesti ca exista o canistra in lumea asta care se bucura in acea seara.

Mananc si plang. Mananc! Vorba lui Labis.

7 comentarii la “Ca Nistra”

  1. bogdan spune

    cu riscul de a ma murdarii eu imi pun singur benzina, problema e ca masina consuma prea mult(deci e ca si cum si avea o masina care consuma putin si ti se fura benzina la pompa asa cum ai zis tu):))

  2. cristi spune

    nu e acelasi lucru… ca te furi tu ..cand o calci sau ca face si altul o tura de 20 litri…sau e?!

  3. cornel spune

    nu ne spui si noua care benzinarie ? poate daca in loc sa injure trece din nou pe la benzinarie si face scandal ?

  4. Kimi spune

    Mai Mircea, tu chiar crezi toate bazaconiile?

  5. Alex spune

    Benzinaria aia n-avea camere video? Nu de alta dar altfel poate oricine sa se aprovizioneze gratis de acolo. Si dc avea atunci ala fura cu acordul benzinariei.

  6. bogdan spune

    am si eu o nelamurire, am vazut pe un site pe unu care vinde niste pastile care se pun in benzina si reduc consumul, protejaza motorul si creste performantele masinii. Ai auzit vreodata de asa ceva? pls raspunde

  7. Bota spune

    Am un Logan diesel si m-am dus la pompa sa alimentez la un Petrom din Baia Mare , si bineinteles acolo tot un tip binevoitor care in loc de motorina imi pune benzina. Nu stiam de ce merge rau motorul pana am mers la service ca era in garantie si acolo am aflat buba , si norok cu un angajat de la dacia ca nu m-a dat in gol ca altfel pierdeam garantia. Asadar mare atentie !!!!