De Inviere

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma gandesc la Bucurestiul din perioada sarbatorilor legale, ilegale, a summit-urilor si a intalnirilor de orice fel in care politia este masata in capitala, imi vine sa plang de bucurie. Nu am mai vazut orasul asta atat de liber intr-o luni asa cum a fost in a doua zi de dupa Paste de foarte mult timp.

Totul se intampla si invers. Pentru ca orasul era gol, noul mall de la Baneasa era plin. Si nu doar plin. Exagerat de plin. Evident, nu am nicio problema, doar acesta este scopul unui astfel de stabiliment. Dar cand vezi ca parcarile din jur imprejur pe o raza de 300 de metri sunt goale si tu, roman idiot, te inghesui sa iti parchezi tractoru’ de doua tone jumate pe trotuarul din fata magazinului, deja mi se face parul de gaina si pielea maciuca. Muriti, animalelor!

2 comentarii la “De Inviere”

  1. bogdan spune

    true, true…

  2. lucian spune

    Nu va amagiti .Bucurestiul e departe de a fi un oras european. E ceva intre Tirana si Ankara. Iar ca populatie , sa nu mai vorbim. Cred ca ati vazut site-ul francez care arata ca 44% sunt tigani.Ma distreaza asa-numitele vedete de uz intern ,de mana a3-a , pentru o populatie din lumea a 3-a.Asa ca fiti realisti. Oricat de patrioti ati fi , e un oras fara personalitate intr-o tara din lumea a 3-a .