Despre Toyota la The Money Channel

Astazi ne vedem la Money Channel, incepand cu 17:30, la Trend Auto. Vom vorbi despre recall-ul Toyota, despre efectele lui si despre care-i scopul si durata vizitei. La service.

Sper sa fie acolo si reprezentantii Toyota Romania, pentru opinii din interior. Pana la ora asta n-au confirmat sau infirmat prezenta.

Ne vedem, zic.

2 comentarii la “Despre Toyota la The Money Channel”

  1. Amalia Hora spune

    Felicitari pentru prestatie, domnule Mircea si echipei automarket pentru informatiile oferite pe aceasta tema. Am urmarit emisiunea de la The Money Channel si cred ca sunteti singura persoana care a vorbit de faptul ca un recall este un semn de respect fata de clienti, ca Toyota nu e singura care se afla in aceasta situatie, chiar daca acest lucru nu inseamna ca Toyota nu are probleme. Ma bucur ca a vorbit si cineva de la Toyota din Romania desi sincer nu am inteles mare lucru din declaratia domnului de la service.

  2. Mircea Mester spune

    Multumesc, Amalia. Ne facem doar datoria. E normal sa analizezi situatia din toate unghiurile posibile si sa le spui celor din jur ce inseamna cu adevarat astfel de masuri in industria auto.

    Numai bine.