Despre vin, branza si raze

Acum vreo 9 luni, cand criza financiara ne plictisea in asa hal incat cei din redactie insarcinati cu redactarea articolelor despre foametea din industria auto din State amenintau ca se sinucid, din Germania venea o informatie care iesea din tipare. Chris Bangle, omul care a dus caii la apa la BMW timp de 16 ani, a hotarat sa renunte. Au fost diferite discutii legate de motivul plecarii, cele mai intarite aratand ca Bangle a plecat cu scandal.

Evident, toata lumea se intreba ce va face Bangle in continuare. Nu ca n-ar fi avut bani sa pasca turmele prin Azore toata viata, dar e bine de stiut ca ideile contestate dar care se vand in draci se muta in alta parte, in alta zona, in alta industrie. La momentul respectiv, Bangle sustinea ca se va dedica “unor proiecte personale” si ca se va muta cu totul in California, unde nu va mai avea legatura cu masinile.

Dupa noua luni, britanicii de la Car i-au facut o vizita si l-au intrebat ce mai face. “I’ve been drinkin’ some wine, eatin’ some cheese, catchin’ some rays, este raspunsul lui Bangle.

Cititi materialul, merita.

Etichete: /

Un comentariu la “Despre vin, branza si raze”

  1. Fane Spurcatu spune

    Ce raspuns sec din partea lui Bangle.Eu unu as fii raspuns”Am fost cu niste tipe Playboy pe un vas de croaziera” Dar ce sa faci? poate doar eu sunt mai afemeiat si altii mai putin :) )))))