I hate my job

In primul rand, aceasta insemnare de pe blog trebuie sa aiba un fond muzical. O sa vedeti mai incolo de ce. Asa ca asezati-va linistiti si apasati play. Apoi, cititi in continuare.

Travis – Why does it always rain on me

Crezi ca ai un job de rahat? Stai linistit, relaxeaza-te si fa-ti un masaj cu 5 lei in supermarketurile din Bucuresti. Totul e sub control.

David Letterman, cunoscutul showman de televiziune care prezinta si produce Late Show in SUA, a pus mana de la mana publicului si a realizat o lista cu cele mai nasoale joburi pe care ai putea sa le ai in aceasta vara. Evident, printre cele mai naspa 10 locuri de munca se numara si cea de CEO al companiei General Motors. Care de o saptamana a intrat sub protectia falimentului si care incearca din rasputeri sa promoveze asta ca pe o renastere. Dumnezeu stie pe cine naiba mai pacalesc oamenii astia.

Oricum, pana una-alta, Fritz Henderson – actualul sef al GM – si-a pus in cap o treaba care are doar doua iesiri: una penibila, in care GM intra in rahat mai mult decat e in momentul asta, si una stralucitoare, prin care Henderson va intra pentru totdeauna in istorie ca salvatorul corabiei GM. Cam in stilul Steve Jobs, iertata fie-mi comparatia.

Oricum, e funny sa stai intr-un top alaturi de avocatul de divort al lui Mel Gibson. Ar mai merge o piesa si la final. Ironic – Alanis Morissette. Dar pe asta va las s-o cautati singuri.

Etichete: /

Comments are closed.