La multi ani, Ford Mustang!

Acum fix 46 de ani, pe vremea asta, Ford lansa in State un model care avea sa devina un reper al ceea ce mai tarziu toata lumea va numi Muscle Car. Mustang a dat tonul unor modele precum Camaro, Plymouth Barracuda si chiar Toyota Celica sau Ford Capri. O poveste inceputa in 9 martie 1964 in dearborn, Michigan, a devenit astazi una despre care lumea nu mai vorbeste insa atat de mult, din cauza crizei care te face sa nu-ti arda de masini cu muschi.

Si totusi, la multi ani, Ford Mustang!

the-ford-mustang-1964-5-2010_100307890_l

foto via | Sportscarmonitor

Etichete:

9 comentarii la “La multi ani, Ford Mustang!”

  1. Ala Rau spune

    Doamne,Mircea ce bucurie mi-ai facut cu acest minunat blog referitor la ford mustang! Ia raspunde-mi si mie la o intrebare…Ford mustang se va comercializa in RO?

  2. Mircea Mester spune

    @Ala Rau

    Nu stiu daca vine Mustang, insa 100% vine Camaro. In 2011.

  3. Casper spune

    Va cam educa si pe voi concurenta, nu? Vezi ca azi este aniversarea Mercedes 300 SL, poate scrii ceva si despre el. Nu, nu trebuie sa imi multumesti, te-am scutit sa le faci trafic

  4. Mircea spune

    E greu cu suferintele astea, nu? :)

    Nu ne intereseaza concurenta, sincer. Nu stiu despre cine vorbesti si cine ce-a facut. Dar e bine ca voi ne urmariti. Poate invatati niste F1, niste interviuri, niste chestii de pe aici.

    Hai ca nu-i greu.

  5. Casper spune

    Reactie tipic romaneasca, in loc sa spui ca: ” Istoria nu este exclusivitaea nimanui” o dam in “arogante” si nu stiu la cine te referi cand spui “voi”. Noi, pasionatii aia cu mansarda decent mobilata, va urmarim si pe voi si pe ei, si urechem sau laudam cand este cazul si in stanga si in dreapta. Cert este ca atacandu-te si insinuand ca sunt de la concurenta, te-ai dat de gol ca ai vazut in acelasi loc in care am vazut si eu ce s-a intamplat pe 9 martie. Este usor eronat insa pentru ca Ford Mustang a fost lansat oficial pe 17 Aprile 1964! P.S. A fost un test, pe care l-ai picat.

  6. Mircea spune

    Reactia tipic romaneasca e a ta :)

    Ce ma distreaza e faptul ca ai impresia ca subiectul nu a existat nicaieri altundeva, deci evident ca nu am avut de unde sa-l preluam de altundeva decat de la vreo concurenta. Care concurenta, ramane sa ne zici tu. Ti-am spus ca nu urmarim ce fac ceilalti. O fi bine, o fi rau, i don’t give a shit :) E un sibiect minuscul in comparatie cu alte mii de proiecte preluate de altii de la noi. Uita-te la orice site auto de la noi si apoi la Automarket si compara. Iti va da cu plus. Big time.

    Ford Mustang a fost lansat oficial in 17 aprilie la un salon auto, insa productia modelului a demarat la Dearborn in 9 martie. Ca tot vorbeam de teste.

    Nu ma intereseaza testele userilor fara identitate. Bafta. Si urmareste concurenta, nu ma deranjeaza cu nimic. Am treaba acum, imi permiti? :) Tre’ sa copiez celelalte site-uri din Romania.

  7. Casper spune

    Pai din cunostintele mele masinile se lanseaza la Saloane, nu? Mai ales in anii ‘60. Si chiar tu ai scris ca fix pe acum 46 de ani se LANSA acest model. Ar fi trebuit sa scrii “fix 46 de ani fara o luna” ca sa respecti adevarul istoric. Si nici mie nu imi plac siteurile care ma fac sa recurg la astfel de metode, pentru ca inteligenta mea da cu plus fata de userii obisnuiti care se limiteaza la: woooow ce masina si pentru ca nu posed o limba catifelata. Este adevarat,doar la un singur material ti-am adus laude, dar nu am adus cuvinte urate nimanui, chiar daca sunt un mare al lui Toma, in schimb am observat lucruri si le-am reclamat si multumire am primit ban pe site. Mircea un pic mai modest daca se poate, mai ales in relatia cu cititorii. Nu stii niciodata cine se ascunde in spatele unui IP si cum peste ani te poti intalni din posturi diferite.

  8. Mircea Mester spune

    Tocmai pentru ca nu stiu cine se ascunde in spatele unui IP imi permit sa vorbesc orice, oricand, oricum. Pentru ca IP-ul ala nu stie cum se munceste in spatele site-ului :)

    Te invit insa aici sa vezi, sa stai cu noi si sa vezi care e diferenta dintre noi si oricare altii. Mi-ar placea sa fac asta cu userii care critica. Li s-ar schimba in mod sigur optica.

  9. Casper spune

    Nu iti promit, dar exista sanse foarte mari sa ne intalnim intr-o zi la un Salon sau la o lansare. Pentru ca sunt la mii de km de voi nu cred ca as putea sa va fac o vizita si mai probabil poate voi sa fiti invitatii nostri. Poti sa spui ca discutia a decurs ciudat, dar prin “defectul profesional” pe care il am, imi place sa testez reactiile presei (in special cea auto). In fine, aici eu cobor, atat din metrou cat si din aceasta discutie. Weekend placut.