Maratonistii

Politicienii au in sfarsit un motiv pentru care nu s-au caznit sa astearna autostrazi prin tara pana acum. Radem si plangem. Ca-n Eugen Ionesco.

La doua doua zile de la lansarea Autostrazii Transilvania, o oaie si un caine au provocat accidente minore in care au fost implicate un autoturism si un SUV. Radem de faptul ca animalele au intrat pe sosea pentru ca unii au fost prinsi cu o caruta in care se aflau metri buni din plasa de protectie dintre camp si sosea. Plangem din acelasi motiv.

Radem si plangem pentru ca un sofer de TIR a mers pe contrasens 42 de kilometri fara sa isi dea seama de asta. Sanchi.

Mai nou, radem si plangem pentru ca un barbat de 62 de ani a gasit de cuviinta s-o ia la pas pe autostrada dinspre Gilau spre Campia Turzii. 42 de kilometri. Cu 125 de metri mai putin decat la o proba olimpica de maraton. Probabil iesise la ocazie.

Suntem fenomenali.

cluj autostrada reportaj 2

Foto: EVZ

4 comentarii la “Maratonistii”

  1. Carlos spune

    pai si pana la urma l-ati luat ? :) ) l-ati luat pe saracul om, sau l-ati lasat in drum ? voi ati facut poza, nu?

  2. marius spune

    Pff…cu siguranta suntem fenomenali :) ..Bietul om, poate daca mergea pe celalalt sens de mers avea sanse mai mari sa`l ia cineva…

  3. ally_great spune

    Da Marius, dar asa poate astepta la ocazie ca sa se intoarca acasa :) ) Anul acesta, in iunie am facut traseul Arad-Cluj si intors, iar pe traseu apareau din loc in loc nene de genul astuia din fotografie si mai tinea de capastru cate un cal. La ce curbe interminabile si in urcare are soseaua, acesti oameni pareau un kamikaze. Deci, orice e posibil si nimic nu mi se mai pare dubios!

  4. Dan Iacob spune

    Apropo, TIR-ul a mers pe contrasens doar vreo 28 de km. Toata “autostrada” in cauza are 42 de km… Te rog sa nu mai scrii post-urile la repezeala – macar citeste-le inca odata dupa ce ai terminat. Numai bine!