Nordschleife 20832

Multi dintre iubitorii masinilor din Romania nu au auzit inca de Nordschleife. Si e vina noastra, a presei. Probabil ar trebui sa scriem mai mult despre “Gruene Hoele”, cum ii spun nemtii, sau “The Greel Hell”, cum ii spun englezii. Cel mai frumos circuit din lume, care are aproape 21 de kilometri, mi-a ramas in inima. Am fost acolo acum un an si jumatate, intr-o mini-excursie apendice calatoriei la Salonul Auto de la Frankfurt 2007, si am facut doua tururi cu Citroen-ul C4 pe care il aveam la purtator.

Probabil era cea mai slaba masina din zona la acea ora, din moment ce am reusit sa depasesc, impreuna cu prietenul si colegul meu Bogdan, o singura masina: un Seria 3 vechi care se oprise undeva la mijlocul celor 21 de kilometri ai circuitului. Insa nu a contat. Pentru ca pe Nordschleife nu conteaza cu ce , de unde si de ce esti. Conteaza ca esti.

Am scris post-ul asta pentru ca am primit un e-mail din partea biroului de presa de acolo. Au un nou produs. Care spune totul despre ce inseamna Nordschleife.

2 comentarii la “Nordschleife 20832”

  1. marius spune

    I`m a man ! ..:))

  2. radcargt08 spune

    un circuit celebru Bucla nordica cea mai dificila a fost si in calendarul F1,,,vechiul ..Nurburgring Walter Rohrl cunoaste Porsche muscat asfalt,,:))