Noul Automarket.ro

Uitaţi-vă atent la prima pagină a site-ului nostru. Apoi, intraţi pe secţiunea de maşini noi, singura din România unde găsiţi preţurile şi opţionalele la zi ale TUTUROR maşinilor existente în showroom-uri. Apoi, uitaţi-vă la testele noastre, printre puţinele care notează maşinile, pentru a vă uşura căutarea atunci când aveţi în vizor o maşină. Le-aţi văzut bine?

OK. Începând de miercuri, aceste secţiuni vor arăta cu totul altfel. Undeva înspre dupa-amiază, Automarket se va înnoi, îşi va pune hainele noi şi va porni pe un nou segment al drumului început acum patru ani. Iar înnoirea va continua treptat, urmând să atace toate secţiunile. Pe rând, pentru ca schimbările de acest tip necesită timp. Mult timp.

Am fost unul dintre cele mai bine concepute site-uri auto din ţară, acum vom fi cel mai bine structurat.

Vă aşteptăm pe noul Automarket începând cu această seară de miercuri.

LATER EDIT: Din cauze tehnice, am fost nevoiţi să amânăm pentru 12 ore lansarea. Vine.

9 comentarii la “Noul Automarket.ro”

  1. unckle spune

    :) , a bucur sa aflu ca se schimba “spre mai bine”

    sper ca veti modifica sectiunea de teste pentru a reflecta mai bine categoriile de masini , ca sa nu mai vedem o Skoda cu 85/100 si un BMW cu 89/100 … ca nu toti stiu sa compare corect ce vad , si majoritatea or sa faca 89-85=4 .. deci 4 puncte dar dublu la pret.. deci BMW sukz big bull ballz :)

  2. Rares spune

    As sugera daca se poate sa faceti in asa fel incat doar cei logati sa poata posta comentarii, si astfel cine face comentarii aiurea sa fie exclusi. Singura problema cu acest site pentru mine este numarul mare de comentarii in limbaj urat si ne-la-locul lor. In rest, este site-ul despre masini care il prefer. Bafta!

  3. concurenta spune

    Mestere ai facut niste promisiuni care nu le-ai onorat. Ce sa inteleaga unii din asta? Un pic de haos in redactie sau o hazardare din partea voastra?

  4. Mircea Mester spune

    @concurenta

    La ce te referi, mai exact? Nu stiu nimic despre promisiuni neonorate la Automarket.

  5. concurenta spune

    ei Mircea. Te laudai cu niste desene pe acest site facute de nu stiu ce mare caturist, apoi un sumar la zilei cu cele mai importante stiri – care l-ati facut 2-3 zile, dupa care a murit.

    Din punctul meu de vedere, nu este ok sa anunti ceva la care stii ca nu poti avea continuitate. Da prost, atata tot.

    Desi chiar sunt concurenta, si nu mint, apreciez modul in care arata acest site. Comparativ cu auto.ro, masini.ro sau promotor care au un aspect ieftin, depasit, sunt prost concepute, nu atrag cu nimic.

    Designul conteaza oriunde, chiar si la o pereche de ciorapi. Este ceea ce nu inteleg baietii de la portalurile mentionate mai sus.

  6. Mircea Mester spune

    @concurenta

    Rubrica de caricaturi a picat din cauze independente de vointa mea sau a celor de la Automarket.

    In ceea ce priveste sumarul zilei, ce ai vazut nu a fost rubrica anuntata, ci o “incalzire”. Va aparea si va avea un format friendly. Nu va fi o stire, asa cum ai vazut la momentul respectiv. Le-am facut doar pentru a testa reactia celor care ne citesc.

    Ma bucur sa aud ca esti concurenta noastra. Te mai astept, atat timp cat vorbim civilizat si nu folosim apelative de gen “Mestere”. In rest, nu e treaba mea sa-ti dau lectii.

  7. Catalin GC spune

    Mircea eu doar sper sa nu dispara simplitatea si eficienta actuala. Atat! In rest putei sa-i aduceti ce fel de imbunatatiri vreti voi, sunt binevenite.

    P.S.: Eu inca astept teste comparative de la voi, stiu ca aveti capacitatea si capitalul necesar (atat financiar cat si de imagine) ca sa realizati astfel de teste obiectiv si la un inalt standard de calitate.

    Bafta!

  8. concurenta spune

    ce ai facut domnule? e marti sau e miercuri?

  9. Mircea Mester spune

    @concurenta

    Răbdare, fiul meu. Răbdare.