Pentru Bizoni, cu sinceritate

Se pare ca nu doar la noi se intampla ca traficul sa fie dat peste cap de cei pe care prietenii nostri de la Top Gear ii numesc in mod plastic Bizoni. Exista insa si mesaje in care bizonii pot sa fie pusi la punct.

P.S. E adevarat ca este foarte probabil ca desenul lor sa se refere la autostrada, pentru ca “dopurile” de afara au loc mai ales la iesirea de pe o autostrada inspre un oras. Si pentru ca la noi nu e cazul, recuperam la semafoare. Amin.

Gu0AH

Etichete: /

6 comentarii la “Pentru Bizoni, cu sinceritate”

  1. Alex spune

    reddit rulzz :) )))

  2. Andy spune

    tot e ceva: macar asta a depasit pe o strada cu sens unic si s-a bagat in fata ca sa faca dreapta.
    la noi se depaseste pe linia din sens opus a tramvaiului, chiar depasind cu claxoane tremvaiul care cu nesimtire vine din sens opus chiar atunci, tocmai pe linia respectiva (auzi tu ce tupeu…), ca apoi sa se taie brusc cele doua linii de tramvai si toate benzile de circulatie, fara semnal evident, si sa se opreasca pe prima banda, exact in fata ambulantei care are girofarul pornit si vrea sa faca dreapta, chiar in dreptul semaforului, astfel incat sa ocupi cat mai mult din trecerea de pietoni, iar acestia sa fie nevoiti sa te ocoloeasca, preferabil chiar prin baltoaca de 5cm. pai cum, sa coboare pitzi direct la trotuar sa intre la coafor?…

  3. unckle spune

    lasa ma, sa nu ne agitam, in curand da faliment romania si vin nemtii sine cumpara “la reduceri” . . . pe urma o sa traim si noi bine :) )

    depasitul pe linia de tramvai nu cred ca-i la fel ca depasitul in curbe fara vizibilitate care se practica pe drumurile alea misto din romania .. care au doar o banda pe sens si sunt pline de tiruri ( sau erau pline de tiruri inainte de criza :P )

  4. Alex spune

    http://i.imgur.com/Xx4Tk.png

    Update :) )))

  5. as21ro spune

    @Alex : Foarte tare update-ul! Asta e realitatea….din pacate…

  6. ionut popescu spune

    e un fenomen ciudat pe care l-am remarcat doar in romanica: cu cat nesimtirea este mai mare cu atat stima celor din jur creste si scade proportional probabilitatea sa fii pedepsit pentru ea. adica cel care comite o simpla depasire pe linia continua are mari sanse sa fie ars imediat; in schimb cel care depaseste pe interzis, taie calea tuturor, blocheaza ambulante etc (cum zicea un amic mai sus) va scapa fara probleme in 99% din cazuri, ba chiar va primi injuraturi “admirative”, tipic romanesti, gen: “‘tu-l in c…ur pa ma-sa da smeker”.
    pana la urma vindecarea traficului in bucuresti nu poate sa inceapa decat de la sanctionarea abaterilor minore. dar absolut toate.