Pentru proştii ca mine

Sâmbătă am spus prezent provocării echipei Let’s Do It Romania. Ceea ce vă doresc şi vouă. Am încercat să fiu unul dintre idioţii care fac curat în urma inteligenţilor. Unul dintre proştii care se subjugă ordinar minţilor luminate. Unul dintre retardaţii care pun mâna pe gunoaie pe care deştepţii şi-au pus creierul la macerat.

Nu sunt multe de spus despre ce s-a întâmplat în pădurea Cornetu, undeva la 20 de kilometri de Bucureşti, locul în care am fost repartizat să trag de gunoaie împreună cu la fel de idioţii mei colegi de echipă, Simona Stănescu, Claudia Tocilă, Toma Nicolau şi Lucian Marin. Am strâns la final vreo 50 de saci de resturi aruncate prin pădure şi am fi strâns de vreo 10 ori mai mult decât atât dacă am fi avut timpul necesar. Pentru că gunoaie şi mormane au rămas acolo ca după explozia unei bombe atomice cu pet-uri. Din păcate.

Discuţia ar putea continua, dar suntem pe un site auto. Ceea ce vă doresc şi vouă. Şi pentru că aici vorbim de lucruri motorizate pe patru roţi, vă invit să vedeţi filmul realizat sâmbătă de echipa mea de cretini care au curăţat în urma blagosloviţilor. La minutul 7 apare şi obiectul motorizat care ne-a arătat că inteligenţii conduc maşini scumpe, iar proştii nu-şi permit decât mănuşi din cauciuc şi saci de 120 de litri.

Cu dedicaţie pentru toţi proştii care au încercat să schimbe sâmbătă cea mai inteligentă ţară din ţara noastră.

Etichete: /

9 comentarii la “Pentru proştii ca mine”

 1. cristi spune

  munca in folosul comunitatii, asta ar trebui sa faca cei care arunca gunoaiele aiurea si nu sa primeasca amenzi, bani care ajung in alte parti si gunoiul ramane. La fel si prostituatele ar trebui sa faca curat in folosul comunitatii, fiindca amenzile nu vor putea fi platite niciodata.

 2. Paula spune

  Mda….no comment!Nush ce se poate spune la un astfel de clip….doar sa repetam cum stau lucrurile….si deja ne cam saturam de asta!

 3. Vlad spune

  genial… de dureros… din pacate a doua zi era la fel… pana nu se vor aplica amenzi nu se va schimba nimic, nesimtitii nu stiu decat de bici

 4. 2-10 spune

  Felicitari, Mircea, pentru participarea la actiune, in calitate de cetatean al acestei tari.
  O bila neagra insa pentru slaba (pre)mediatizare a evenimentului in calitate de jurnalist / bloger / formator de opinii.

 5. Mircea Meşter spune

  @2-10

  Automarket nu e singurul mediu în care sunt prezent. Pe toate celelalte am făcut lobby cât am putut. Twitter, Facebook, TV, Radio…

 6. Corvin spune

  Suntem alaturi de tine! Si mereu aproape ;)

 7. cristina spune

  FELICITARI!!!!!!!!!!! DAR DIN PACATE ATI FACUT LOC PENTRU ALTE GUNOAIE.

 8. Bogdan spune

  La final m-au podidit lacrimile din cauza concluziei pe care am tras-o: nu avem nici o perspectiva. In fata nu este un pod, ci o propastie.

 9. costin spune

  FRUMOASA TARA, PACAT CA-I LOCUITA…