Poze cu masini

Prietenul nostru, Dan Besliu, isi deschide scoala de fotografie. Si pentru ca stim foarte bine ce inseamna o fotografie misto in domeniul auto, va recomand cu mare caldura cursurile lui. E cunoscut in lumea auto pentru oamenii de valoare pe care i-a crescut si pentru pozele sale, asa ca nu stiu daca e cazul sa-i fac eu prezentari. Deci, daca vreti sa invatati sa faceti poze (masinilor si nu numai), apelati cu incredere.

Linkul spre detaliile Scolii de Fotografie Freelancer e AICI.

5 comentarii la “Poze cu masini”

  1. Alex spune

    Foarte tare, dar in ziua de azi cand tehnologia face aproximativ tot, nu e chiar atat de greu si nici atat de scump sa tii aparatul de fotografiat in mana :) )

  2. Dan Besliu spune

    pare chiar foarte simplu nu-i asa?
    dar daca te gandesti ca in industria auto se investeste in dezvoltare cam de 100 de ori mai mult decat in cea fotografica si nu am auzit inca de masina fara sofer poti trage tu concluziile…
    sa stii ce nu stii te face inteligent spunea cineva mare…

  3. Radcargt08 spune

    Mare fotograf!!!!!

  4. Mandu spune

    Doar atit Mircea?! Alte lucruri mai interesante despre Mr. Besliu nu aveai de zis? :)
    Ia exemplu de la mine… :)

  5. LR spune

    Nu contest utilitatea acestor cursuri, nici experienta d-lui Dan Besliu. Dar taxele mi se par foarte mari. Daca m-as apuca acum, ca incepator, dupa care as continua cu etapele urmatoare, cele trei module ar insuma peste 10.000lei, adica aprox. 2500euro. La criza de acum, nici in 2 ani nu mi-as recupera investitia. Traim in Romania, nu in Occident!