Fiind băiet, trepte cutreieram

Sper că nu e o campanie de boicotare a băjeaţilor care deţin Audi-uri, dar mintea îmi este invadată în ultima perioadă de imagini care mai de care mai pline de sens şi de nonsens (în funcţie de caz) cu exemplare A6 şi A8 de generaţie veche în tot soiul de ipostaze care nu anunţă decât că cerul e limita, vorba poetului.

După ce acum câteva zile ne-am delectat cu A8-ul cu jante de 16 inch, astăzi vedem un Audi care, după sigla de pe spate, deducem că e un Abackwards. Omul a încercat să bată toate regulile fizicii şi să ne demonstreze că unghiul de înclinare este mai bun decât în cazul oricărui offroader veritabil de pe piaţă. Din păcate, în România nu există scări în 45 de grade sau mai mult, c-am fi asistat la un adevărat spectacol stratosferic. Oricum ar fi, foarte bun exponatul care deschide expoziţia de obiecte contemporane pe scările Muzeului de Istorie.

mare

foto via

Etichete: / / /

5 comentarii la “Fiind băiet, trepte cutreieram”

  1. serd spune

    Numarul de inmatriculare spune totul,poate e instalatorul ce are o interventie urgenta in canal si a parcat-o asa sa nu il ploua!!!

  2. gelu spune

    oare bajetul viziteaza muzeul?

  3. cristi spune

    Mircea, baieti, dragii mei ! voi in ce tara aveti impresia ca traiti? ce tot dati astfel de articole(am mai citit si pe promotor asemenea)? pe cine credeti ca mira/impresioneaza? sunt sigur ca acel personaj are o explicatie solida, la fel si hingherii de masini, primaria de sector, politicienii, ministrii, avocatii, politistii si noi toti care facem parte din neamul asta prost “carpato-danubiano-pontic” ! Cui nu-i place in acest tarc, cred ca stie ca poarta-i deschisa!

  4. Justin spune

    cred ca astia de la InCont va cam copieaza si nu prea precizeaza sursa …. sau .. viceversa (putin posibil)

    http://www.incont.ro/auto/cum-se-parcheaza-mai-nou-masina-super-foto.html

  5. drako spune

    Morala e simpla:
    Fac ce vreau, unde vreau pentru ca NIMENI nu o sa-mi faca nimic!