Poveşti frumoase pe Automarket.ro

Automarket vă oferă poveştile auto aşa cum nu le-aţi mai văzut niciodată. În ultimele patru zile, am văzut pe viu la Paris triumful lui Dacia Duster în faţa a 55.000 de spectatori, Apoi, am mers la Munchen pentru a simţi importanţa oamenilor ascunşi din spatele unor birouri şi care nu ies în faţă, deşi au un rol determinant în modul în care simţi, priveşti şi miroşi maşina pe care tocmai ţi-ai cumpărat-o. Am ajuns apoi la Ingolstadt pentru a-ţi putea povesti cum se produc Audi-urile într-una dintre cele mai nemţeşti fabrici auto ale lumii. În sensul bun al cuvântului.

Dacă povestea lui Alain Prost şi a lui Duster a ajuns deja la voi imediat după ce am privit cu emoţie şi – de ce să nu recunosc? – cu mândrie faptul că francezii aplaudă Duster şi scandează la scenă deschisă numele modelului românesc, în zilele următoare vă voi face cunoştinţă pe Automarket cu lucruri pe care nu ştiaţi despre Audi. Am fost la Ingolstadt, am vorbit cu Rupert Stadler şi am privit fiecare mână a fiecărui muncitor care produce maşini acolo. Şi am urmărit evoluţia unui A3 din stadiul de tablă brută la cel de maşină care porneşte pentru prima dată. Un moment viu, emoţionant.

Evident, poveştile nu se termină aici. Automarket te pune faţă în faţă cu Jozef Kaban, designerul-şef de la Skoda, care ne-a explicat de ce Skoda Yeti este un model important pentru marcă şi de ce designul unui model low-cost este foarte important.

Pentru că ne place să-ţi povestim lucruri pe care alţii nu ţi le spun.

4 comentarii la “Poveşti frumoase pe Automarket.ro”

 1. .marius. spune

  Da. Se impun niste laude aici.
  Intreaga redactie le merita. :)
  La mai multe ! Spor !

 2. mad79 spune

  nu stiu daca ai spus asta vre-o data,pentru ca nu citesc decat foarte rar aceasta sectiune,fiind interesat mai mult de F1,da sunt curios daca i-ai intrebat pe cei de la Dacia,daca vor scoate un model al carei cutie de viteze sa fie pe volan,acele padele,ca inF1 sau masinile sport?

  La multi ani si viata lunga!

 3. Mircea spune

  @.marius.

  Mulțumim, vom face mai des mișcări de genul ăsta.

  @mad79

  Nu, nu vor avea Daciile așa ceva în următorii cinci-zece ani.

 4. Marian spune

  Nu am cautat prin site prea atent, desi poate exista, dar in sectiunea Utile era bine sa fie un link catre Codul Rutier in vigoare si Regulamentul de aplicare a lui.