Andra Zaharia pleacă la munte cu Chevrolet Captiva

Captiva

Dragilor, a fost un concurs pe cinste. Pe bune. Deşi în prima fază unii au privit cu ochii încrucişaţi de uimire un mecanism de concurs care până la urmă s-a dovedit a fi unul de succes, lucrurile au mers bine.

Ce s-a întâmplat? Într-o discuţie cu oficialii Chevrolet, am hotărât că promovarea unui model este mult mai eficientă printr-un proiect fun decât printr-o comunicare clasică. Zis şi făcut. Am ales platforma unui concurs (blogul meu), am livrat un mecanism de concurs, am ales premiul (am ţinut să fie unul care să implice oamenii din afara Automarket, pentru că era concursul lor). Restul e poveste.

39 de bloggeri au intrat în concurs, nominalizând pe blogurile proprii alţi 3 bloggeri care meritau cu adevărat să câştige weekendul la munte. În total, au fost nominalizaţi 34 de oameni. Iar la final, cele mai multe nominalizări au fost primite de Andra Zaharia, pe care avem certitudinea că o vom cunoaşte într-un context pozitiv cu această ocazie.

Andra a câştigat după o luptă de gherilă cu Roxana Radu. Deşi Roxana a fost prima la sfârşitul penultimei zile de concurs, Andra şi-a pus în mişcare rotiţele şi a apelat la prietenii apropiaţi din blogosferă pentru a ieşi în faţă. Absolut normal, de altfel, doar asta însemna concursul. Şi a ieşit, după o ultimă zi în care am primit nominalizări pentru ea de parcă ar fi creat Avatar 2 în format 10D :) Să fie Oscarul pentru Andra, zic. Şi o aşteptăm cu poze şi impresii după test pe blogul personal. Sunt foarte curios de rezultat.

Mulţumim şi celor care au reuşit să vorbească despre acest concurs mai mult decât am făcut-o noi. Mai ales pe twitter, unde singura problemă a fost că nu am creat un hashtag pentru concurs :)

Ce s-a câştigat? Un Chevrolet Captiva de vineri seară până luni dimineaţă şi o noapte de cazare (sâmbătă spre duminică) la Albota, un complex de mare excepţie aflat la poalele munţilor Făgăraş. Să fie primite. Şi da, am ajuns la concluzia că va trebui să continuăm cu acest tip de concursuri. Pentru că reacţia tuturor a fost senzaţională.

Pentru ultima dată, iată clasamentul final şi bloggerii care şi-au rupt de la gură pentru a-şi nominaliza prietenii. Felicitări câştigătorilor şi muşchi încordaţi celor care au fost aproape. Va răsări un test de weekend şi pe strada lor.

CLASAMENT FINAL

1. Andra Zaharia (25 nominalizări)
2. Roxana Radu (13)
3. Sorin Grumăzescu (13)
4. Chinezu (8)
5. Bobby Voicu (8)
6. Pyuric (7)
7. Vlad Bălan (6)
8. Gabriela Pieleanu (Gabitz) (5)
9. Andrei Diaconu (Ciops) (3)
10. Valentin Bosioc (2)
11. Doru Panaitescu (2)
12. Andreea Burlacu (2)
13. Liana Mitroi (1)
14. Amishor (1)
15. Steluţa (1)
16. Dana (1)
17. Daniel Secăreanu (1)
18. Costicheloo (1)
19. Vali Tache (1)
20. Cabral (1)
21. Grim Cris (1)
22. Cătălin Georgescu (1)
23. Andrei Măguleanu (1)
24. Andrei Boghiu (1)
25. Suzukidojo (1)
26. Gabriel Udrescu (1)
27. Oana Bratila (1)
28. Sorin Rusi (1)
29. Piticu (1)
30. Alex (1)
31. Laura Ducu (1)
32. Andreea Ursu (1)
33. Nina Costea (1)
34. Emil Dragotă (1)

CEI DE MAI SUS LE VOR MULŢUMI URMĂTORILOR (în ordinea postării):

Vlad Balan, A.Faith, Gazutza Sabina, e-opinii, Corvin, adi zabava, Andra Zaharia, Chinezu, Valentin Bosioc, Sorin Grumazescu, Desaga cu povesti, Roxana Radu, Simona (Impreuna Reusim), Grim Cris, Badita Florin, Erised, Bogdan Dăscălescu, Blegoo, Eros Nicolau, Petrvs, Andreea Burlacu, Andu Basoc, David Pripas, Bobby Voicu, Ileana Ghiţă, Andrei Diaconu, Alexandru Negrea, Andrei Ciobică, Andrei Crivăţ, Gabitz, Adina Tudor (Wind of Colours), Mihnea Beldescu, Oana Brătilă, Mihai Auraş, Marius Tudor, Idaho, Radovicescu, Andrei Măguleanu, Sorin Rusi

3 comentarii la “Andra Zaharia pleacă la munte cu Chevrolet Captiva”

  1. Pyuric spune

    Inca o data: FELICITARI Andra!!! :D Enjoy the ride…

  2. Victor Dulu spune

    Imi pare rau ca am aflat tarziu de concurs. Felicitari castigatoarei!

  3. Plec la munte cu un Chevrolet Captiva! | Andra Zaharia spune

    [...] fericita astazi (fara diacritice, fiindca notebookul meu nu le vrea azi), fiindca ma asteapta un weekend de vis! Weekendul meu de vis se compune din: drive test cu o masina de care sunt foarte incantata, si [...]