Lookalike

Seamana noul Ford Fiesta cu vechiul Citroen C4?

Imediat dupa ce Automarket a publicat imaginile oficiale ale celei de-a saptea generatii Fiesta, userii nostri au sarit: “Parca e C4!”.

Derivat direct din conceptul Verve cu cateva “atingeri” estetice via Mondeo, noul Fiesta arata bine. Si totusi, seamana au ba?

fiesta.jpg
c4.jpg

8 comentarii la “Lookalike”

  1. unknown spune

    Singurele lucruri in comun sunt faptul ca sunt amandoua hatchback si au faruri alungite. Seamana intre ele pe cat seamana toate hatchback-urile in general. Mie mai degraba mi se pare ca partea frontala aduce a 308 , decat a C4.

  2. jazz spune

    E chiar enervant acest nou Ford Fiesta. Nu seamana deloc cu vechiul Fiesta! Eu am un Fiesta vechi care acum arata ca un amarat mic de Ford pe care parca nu s-au obosit sa il deseneze nicicum, iar acum i-au tras niste lini si niste faruri japoneze…pff…Cred ca e a 100-a oara cand ford schimba ceva radical la design. Adica unde e marca Ford? In fata si spate nu? Pai hai sa punem Toyota in loc, sa vedem daca se prinde cineva ca asta e noul Ford Fiesta.

  3. george spune

    asta e articol de redactor sef?

  4. bogdan spune

    singurul lucru care l-am vazut eu ca aceste 2 masini il au inn comun e linia geamurilor laterale in rest sunt 2 masini diferite + ca fiesta e mult mai mica
    dar am o nelamurire daca asta e vechiul c4 care este noul c4? eu nu l-am vazut as dori sa imi trimite-ti cate va poze pe adresa de email domnilor admini
    multumesc anticipat

  5. cristi spune

    daca ma uit bine si c4 seamana cu honda crv , un model super vechi

  6. Marius spune

    Mie sincer imi place noul Fiesta. Arata beton si acum nu mai seamana cu o mica buburuza :P Si cred ca este adevarat.. cu cat ma uit mai mult la cele doua masini (C4 si Fiesta) parca tot mai mult mi se par asemanatoare. Numai ca la cat de fiabile sunt masinile frantuzesti, parca tot mai repede mi-as lua un Fiesta decat un C4 :)

  7. steff spune

    Seamana mai ales dupa faceliftul de la c4, care e copie perfecta a celui de pe ford focus si mai nou fiesta.Citroen, pastreaza linia adoptata cu mult inainte de crv, daca veti cauta pe net vechile modele, veti intelege ce vreau sa zic.

  8. Adrian T. spune

    Cristi are dreptate,dar la oroiginea designului C4 Coupe sta stilul mai vechi de Citroen Ami 6 si BX Coupe.Honda a copiat,dar nu a avut aceeasi prestanta ca C 4 in general si C4 coupe in special.