Cei 10500

O sa se umple tara cu Dustere. Pretul de pornire a SUV-ului romanesc este cu mult mai coborat decat cel al concurentei, 2010 find o ocazie de top pentru ca tara sa-si ia SUV la pret incredibil. BTW, minus 2700 de euro (voucherele Rabla), pretul ajunge la un 8300 de euro cu TVA inclus.

OK, e 2×4 la pretul asta, insa bonurile valorice Rabla rezolva si problema asta: In conditiile in care prima versiune 4×4 este disponibila de la 12300 de euro, ajungem la concluzia ca iti poti cumpara un SUV 4×4 cu un “scor” care este sensibil sub bariera psihologica de 10.000 de euro.

Daca ma gandesc ca toti ceilalti producatori de SUV-uri compacte se laudau pana acum cand reuseau sa coboare sub 15.000, cred ca avem in fata lansarea unui viitor best-seller mondial.

Keep it up, Dacia.

9 comentarii la “Cei 10500”

  1. Marian spune

    Bai frate m-ati distrus cu voucherele astea? De unde tata scad 2700 de euro? Ca nu imi cresc rable in curte si cupoanele astea ca sa le procur ma costa si ele macar jumatate. Deci 10500 – 1350 ar da cam 9150. Daca gasiti persoane care le dau mai ieftin de jumate vreau si eu vreo 5. Cunosc un caz cand pe 2 rable cerea 1200 euro, asa ca promotiile astea de se afiseaza in perioada asta nu sunt chiar asa de ieftine.

  2. florin spune

    mai bine Dustere decat “gipane” SH terminate.

  3. indyul spune

    cu rabla sau nu , tot e un pret interesant. vad ca nimeni nu vorbeste de banci !!! sa zicem ca dai 3 rable, pretul e ok, dar daca n-ai banii cash si trebuie sa imprumuti ai o mare problema :( … ar mai exista si combinatia: 3 rable, un buyback , preferabil de logan si o creditare de bun simtz ! sa nu mai zic de incadrarea pentru anumite cazuri a masinii in zona e utlitar agrar, caz in care o subventionare a lui de catre stat , n-ar strica ! daca se va cumpara tot pt impresii de oras in loc sa punem romania rurala pe rotzi, degeaba o avem :(
    m-as bucura mai mult s-o vad la tzaraniii care vin la piata decat in dorobantzi … m-as bucura si mai mult s-o vad in protectia civila, la cei de la silvic, la politia rurala, la frontiera … peste tot unde romania e in urma 200 de ani cu infrastructura .. .masina asta cu subventionare poate suplini din decalaje !!!
    SUV-urile trebuie sa treaca in mentalul colectiv din imaginea smecherilor care nu le pasa de gaurile asfaltice in inmaginea unei sanse pentru cei care vor si n-au cu ce !!! poate parea socialist ce-as scris aici , dar nu e nimic mai mult decat o viziune pentru o dezvoltare sustenabila a romaniei !!!
    Ce n-a fost in stare Ceausescu cu ARO, sa faca Basescu cu Duster :) )))

  4. Ady Morosan spune

    Pret foarte bun Mircea, design nu urat ci foarte foarte urat. :(

    Da-mi follow @Ady_Morosan. Palavragim mai usor asa.

  5. Raul spune

    Asa e… il vezi urat cand iti dai seama ca te vei chinui o groaza sa vinzi un amarat de Tucson care pana acum se vindea singur…

  6. Florin spune

    Intr-adevar o mare surpriza de la Dacia :) Respect !

  7. Semtex spune

    Bun articol Mircea ! iti iert pacatele :P

  8. unckle spune

    iti iei SUV 4×4 sub 10mii .. da mergi cu el din noiembrie pana in martie … ca altfel ajungi un pic transpirat la birou :)

    stiu, sunt baiat rau si atac dacia , dar ce sa-i faci, i-am pus eu sa scoata pe piata o masina care costa 15000 de euro ca sa aiba un amarat de aer conditionat ?

  9. Carlos spune

    unckle, esti pe alta planeta… cum sa aberezi in asemenea hal, incat sa spui ca-ti trebuie 15000 euro ca sa ai Duster cu AC?!! Oricine poate avea o Dacia Duster BENZINA cu dotari standard: AER CONDITIONAT, abs+ebv+afu, 4 airbag-uri, geamuri electrice fata, radio cd, inchidere centralizata cu telecomanda etc. la 11.750 EURO ! Dacia Duster DIESEL, cu aceleasi dotari va fi la 12.900 EURO !
    Din ce ai scris tu se intelege ca nu putem avea mai jos de 15000 euro, aer conditionat la Duster! De unde atata rautate ?