Mai aveţi vreo îndoială…

…că Dacia e mai sus decât vrem noi să înţelegem?

Cursa Campionilor, evenimentul anual care adună cele mai mari nume ale motorsportului internaţional, va avea loc în acest weekend la Dusseldorf. Pe lângă deja clasicii Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Sebastien Loeb, Heikki Kovalainen, Tom Kristensen sau Travis Pastrana, în acest an va participa la RoC şi Alain Prost. Şi, pentru că cvadruplul campion mondial de Formula 1 este angrenat în Trofeul Andros şi în acest an sub însemnele Dacia, marca românească va ajunge în prim-planul unuia dintre cele mai importante şi urmărite evenimente din lumea sporturilor cu motor.

Alăturarea brandului Dacia, unul eminamente low-cost, cu o competiţie de acest tip este nu doar o premieră mondială, ci un vector de imagine incredibil de puternic. Deci da, Dacia ne-a luat-o în faţă şi e cu ceva ani înaintea ţării din care provine.

Good work. Eu unul sunt mândru.

198829003

13 comentarii la “Mai aveţi vreo îndoială…”

 1. eu spune

  ce inseamna sa traiesti in ultima tzara, ne miram din orice chestie incredibil de obisnuita pt altii :) ))) eh, oricum, GOOOOOO DACIIIAAAA!!!!!! :) )

 2. eee spune

  succes si la mai mare! pana sa detroneze grupul VW renault-nissan mai are ceva, si daca adauga AutoVaz … devine cel mai amre, sau ma insel?

 3. as21ro spune

  Bravo! Sunt mandru de Dacia…

 4. Thor spune

  Cand e vb de Dacia exista tot timpul indoieli.

  Duster Euro Ncap ?

 5. alecstm spune

  Stie cineva pe ce canal se va transmite?

 6. O seară între prieteni (cu bloggeri, desigur :D) | Chinezu spune

  [...] o cauză nobilă. Și le mulțumesc Luciei, Matildei, Ciupercuței, Anei Birchall, lui Tiberiu, lui Mircea, lui Brainiac și tuturor celorlalți care au mai fost prezenți la Riviera pentru o seară [...]

 7. Adi Hădean | Din inimă pentru copii cu Crina Matei spune

  [...] ceva mai multă carne. Știe el de ce. Și dacă tot am deschis aliniatul, mulțumesc frumos Mircea Meșter&consoarta :) , mulțumesc și Ciupercutzei pentru că au fost acolo și au [...]

 8. prudentul spune

  @alextm

  Nu pe Eurosport, ca în ceilalţi ani.

  Se transmite live pe Motors TV. Sâmbătă, 27 noiembrie, Nations Cup – de la ora 20, ora României şi duminică, 28 noiembrie, Race of Champions, de la ora 14.

  Deasemenea, există live stream pe net, la http://www.raceofchampions.com şi http://www.freecaster.tv. Din păcate este pay-per-view, 4,99 Euro pentru cele două zile.

 9. alecstm spune

  @prudentul merci. Am observat si eu, ca Eurosport nu transmite, iar de pe site e pey per view, nu ca ar fi o suma imensa, dar mi-e ca dau banii si tot nu se vede cum trebuie. Ramane Motors TV, daca-l gasesc undeva. Merci inca o data.

 10. infomoto spune

  Cum ar fi ca Dacia sa lanseze o motocicleta “low-cost”? Ar fi un exemplu indienii de la Mahindra cu Mojo 300 ?

 11. unckle spune

  acu’.. si FabiaS2000 face treaba prin niste campionate … si Fabia de pe drum nu-i cinestie ce “reusita” …. zic si io :)

  ar trebui sa ne “mandrim” cu ceva facut de noi … ca de la Dacia aia romaneasca, pana la sumele pompate de grupul din care face parte Dacia pentru promovare este cale lunga.

  Oricum, ocazia de a avea ceva cat de cat romanesc prin lumea buna a sporturilor cu motor este ceva de care ar trebui sa ne mandrim, evident.

 12. xss spune

  @unckle
  scoate-ti tu ochelarii de cal, ca asta e valabil si pt skoda… cale si mai lunga e intre fabia 1.2 60 cp in 3 cilindri si S2000… asa ca nu mai comenta tu de Dacia

 13. Vali Tache spune

  Bine Dacia!!!!!!!!