SUV-ul dezamagirii?

In cazul in care va arata asa si in momentul lansarii, in cazul in care nu se va schimba nimic la nivelul grilei si in cazul in care nimeni nu se va sesiza in acest sens, SUV-ul Dacia va fi unul dintre modelele care se vor bate pentru prima pozitie in topul celor mai urate “boturi” din lume. O costa el putin (ma rog, cat o costa, ca si aici e relativa povestea), o avea tractiune integrala de la Nissan, dar fata aia e priceless. Spatele a preluat relativ cateva linii generale ale conceptului Duster, insa fata dezamageste. Grila trista, blocuri optice insipide si mult, mult crom care sa inlocuiasca pornirile genetice ale romanului clasic.

Dupa ce ne-a aratat  Sandero si ne-a amagit prin conceptul Duster, Dacia dadea semne ca revine pe linia de plutire din punctul de vedere al designului exterior. Si totusi…

Dezamagire. Asta simt acum. Sincer. Si speranta ca va fi altceva la momentul lansarii.

Etichete: /

4 comentarii la “SUV-ul dezamagirii?”

  1. ally_great spune

    OMG! Nu imi vine sa cred ce am vazut :-O Parca l-a “desenat” un copil de la gradinita. Nu stiu cat de putin va costa si nu stiu carui segment de clienti se adreseaza. pt ca in final, asta duce la comenzi si vanzari. Asteptam “egalarea” , adica lansarea propriu-zisa :D

  2. mowgli spune

    speram sa fie mai bine la lansare.si eu sunt dezamagit de aspect, nu ma asteptam la ceva senzational, dar fara suparare asta e chiar hidoasa.pana la urma conteaza sa se vanda si sa fie multumiti cei care o cumpara.poate exact asta si vor cei de la renault.daca baga pe piata un model atragator cu sistemul de pe nissan la un pret imbatabil, cred ca nissan va avea de suferit.sau vb eu prostii la ora asta?

  3. cristi spune

    salut Mestere,
    te rog frumos sa faci o stire pentru un sondaj cu grila fata SUV, are o moaca- cea mai nereusita din lume, poate cititorii automarket reusesc sa convinga DACIA sa schimbe Catastrofa aia de fata.
    multumesc mult

  4. Robert spune

    nu sunt de acord cu locul intai pe care il pui, sunt multe alte oratanii care merita locurile fruntase, in alta ordine de idei,…. totusi d-le M.M o sa se vanda bine, unde este dezamagirea?