Suparat sunt Doamne…

Sefii Mercedes s-au suparat. S-au strans ei asa, intr-o zi, si au decis ca modelul pe care trebuie sa se supere este R-Klasse, monovolumul luxos pe care l-au dezvoltat incepand cu 2001 si l-au lansat in eter in 2006. De ce s-au suparat? Pentru ca, desi ei se bazau pe fo’ 50.000 de unitati pe an vandute in toata lumea, R-Klasse a ajung in doar 35.000 de garaje. Iar acum, oamenii au ramas interzisi vazand ca previziunile lor nu s-au adeverit, astfel ca se bat cu pumnu-n piept si, necajiti nevoie mare, sustin ca au inceput deja lucrul la un nou model, care “ar putea fi continuatorul lui R-Klasse sau ar putea fi ceva total diferit”.

Bun. Si acum, ce nu stiu sefii Mercedes. Unu la mana: masina aia n-are creier si suflet, deci degeaba o amenintati ca o schimbati, ca pe ea o doare-n teava de esapament. Doi la mana: Nu voi ati pus la punct politica de pret, care l-a dus pe R-Klasse intre ML si G in tabelul preturilor gamei companiei germane? Pai si atunci, cine sa va ia monovolumul, ca intalnirile de afaceri pot sa aiba loc si in birou, nu trebuie vreo masina cu birou in ea in care sa semneze sefii acte? Ei, vedeti? Poate ca in loc sa va aratati dezamagiti de ea, ar fi bine sa va ganditi ca nimeni altcineva nu e de vina in afara de sefii de produs de la voi.

4 comentarii la “Suparat sunt Doamne…”

  1. george spune

    @ Autor

    Domnule Mester, ati putea sa operati o mica modificare la titlu pentru a elimina aceasta greseala grosolana? Nu se pune niciodata virgula intre auxiliar si nume predicativ…virgula aia a ramas de la celalalt nume predicativ care aici nu se regaseste…

    In schimb, comentariul este foarte inspirat…un pic coroziv poate…(pe mine nu ma deranjeaza) :)

  2. Mircea Mester spune

    In principiu, aveam de gand sa postez tot versul, dar nu vrau sa atrag mase nedorite :) Si de la delete a ramas virgula pusa aiurea. Multumesc pentru atentionare. Apreciez.

  3. YMihai spune

    e ok comentariul …si la subiect !!! La mai mare Dle Mester !!!

  4. Ondonga spune

    Foarte foarte bun postul si foarte realist. In drumul meu zilnic, ma uit la un exponat al clasei si nu inteleg cum a aparut ADN-il hipogirafei.