Touch my bum

In toata dementa care-i reprezinta, printii si seicii Orientului Apropiat au idei absolut senzationale. De exemplu, printul Al Waleed al Arabiei Saudite s-a gandit intr-o dimineata, in timp ce baga un Ayran pe stomacul gol, sa isi acopere SL-ul din garaj (care banuiesc ca era cea mai ieftina masina de pe acolo) cu un munte de diamante.

S-a rezolvat scurt, masina e plina cu diamante acum si a ajuns la un pret de piata de 3 milioane de euro. Desi ar putea parea o treaba iesita din comun, partea faina vine abia acum: toti cei care vor sa atinga masina sunt nevoiti as treaca in prealabil pe la casa de bilete si sa cotizeze acolo cu 1000 de dolari. Nu se specifica insa cat timp ai voie sa stai cu mana pipainda pe diamantele princiare.

Da’ stii care-i partea proasta? Ca se gasesc multi baieti care chiar platesc pentru asta. Si apoi se si lauda ca au facut-o. Fita maxima.

diamond4.jpg

diamond1.jpg

diamond5.jpg

diamond2.jpg

diamond3.jpg

diamond6.jpg

7 comentarii la “Touch my bum”

  1. daniel spune

    Pretul pe baril creste…si uite asa printul xxx se imbogateste…noi sa fim sanatosi

  2. iul spune

    Sunt convins ca Al Waleed asta ar ajunge un manelist de frunte daca si-ar da silinta.

  3. george spune

    Astora numai hartia le lipseste…in rest au tot ce le trebuie pentru camasa de forta…pacat ca nu sunt pasionati de niscai sporturi extreme…s-ar fi facut putina selectie naturala…

  4. claudiuDC spune

    Va imaginati cate tari ai scoate din foamete cu 3 milioane de “verzisori”? Asta asa…ca fapt divers.

  5. prudentul spune

    Zero ţări.

  6. Kap spune

    Nu m-as mira sa se apuce baietii sa monteze pietricele si cioburi chinezesti si pentru fumurile locale…si sa vedem dup-aia cum straluceste Q7-le alb la stop….cu putin noroc nici n-ar mai fi nevoie sa dea flash-uri ….ai avea impresia ca vine OZNul dupa tine…

  7. biggy spune

    hmm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Al-Waleed_bin_Talal
    “He owns 300 cars and has been rumored to own a diamond-covered Mercedes SL600 worth an estimated $4.8 million. This, however, is a popular hoax email that has been circulating the internet since 2006 in different forms.[7]”
    http://www.snopes.com/photos/automobiles/diamondmercedes.asp

    spor la documentat . . .