Astăzi avem LIVE VIDEO Gala Autovot 2011

9 februarie vine cu două veşti importante.

1. În primul rând, astăzi vom afla câştigătorul AUTOVOT 2011, concursul nostru anual în care utilizatorii de internet votează propria lor Maşină a Anului. Am considerat întotdeauna că oamenii fac piaţa, tocmai de aceea văd acest premiu ca pe o subliniere clară a imaginii pe care modelele lansate în România o au pe piaţă. Este nevoie şi de un vot sincer, pentru a nu pica în derizoriu.

Veţi putea urmări Gala Autovot LIVE VIDEO pe Automarket.ro începând cu ora 19:15.

2. În al doilea rând, am primit astăzi confirmarea că întreaga poveste din jurul defectelor pe care le-ar fi avut modelele Toyota în cursul anului trecut şi în urma cărora japonezii au rechemat în service câteva milioane bune de maşini a fost falsă. Şi dacă imaginea Toyota a scăzut în SUA după ce japonezii au fost acuzaţi pe nedrept, niponii ar putea să revină în forţă la capitolul imagine. Tocmai pentru că au preferat să nu se bată cu pumnul în piept, au pus capul în pământ şi au făcut ce au crezut că e mai bine pentru clienţii lor. Toyota a mers pe principiul “Noi ştim că nu avem defecte (n.m. – au declarat asta de foarte multe ori în cursul anului 2010), dar facem asta pentru ca cei care au un model Toyota să se simtă în siguranţă”.

E interesant de văzut reacţia japonezilor, pentru că oamenii au cheltuit foarte mulţi bani cu operaţiunile care s-au dovedit – iată – inutile.

Un comentariu la “Astăzi avem LIVE VIDEO Gala Autovot 2011”

  1. Stefan J. spune

    Poze de la eveniment – http://stefanjipa.blogspot.com/2011/02/decernarea-premiilor-autovot.html