La trageri

Touareg a tras 155 de tone! Da, este adevarat, desi au fost destule voci care s-au indoit de performanta reusita de versiunea diesel V10 a SUV-ului german.

Problema pe care o avem noi este insa alta. “Baaaaaaaaaaaaaa, nu doar Touaregu’ poate face asta! Ce dracu’, e vorba de V10 TDI, orice model cu 764 Nm poa’ sa traga dupa el o hardughie d-asta!”. Este reactia unora dintre cei care au vazut fotografiile si care au cititi informatiile aparute astazi pe Automarket.

Raspunsul meu: asa, si? baietii de la Volkswagen au reusit sa demonstreze ca progenitura lor poate sa rezolva fara probleme ditamai Boeingul. Au avut ideea de a inchiria un avion, au avut ideea de a-l tracta cu Touaregul. La fel cum cei de la Honda au avut ideea de a scoate celebrul spot TV “Corul”. La fel cum cei de la Citroen au reusit sa faca din robotul Transformer un laitmotiv al tuturor animatiilor cu roboti in prim plan. La fel cum Nissan a reusit sa isi transforme modelele off-road in animale pentru un alt spot de efect. La fel cum Dacia a avut ideea de a introduce o echipa de baschet intr-un break.

Problema nu e ca aceste lucruri nu pot fi facute de nimeni altcineva. Ci ca baietii stia au facut pentru prima oara acet lucru. Oricum, faptul ca Touareg a tras un Boeing dupa el pe o distanta de 150 de metri este acel tip de informatie care nu reprezinta foarte mult insa face ca toata lumea sa vorbeasca despre ea. Contestati decizia comentand informatia? Foarte bine. Volkswagen exact asta a dorit.

Un comentariu la “La trageri”

  1. dj Shark spune

    foarte interesant site dar inoitil cu informatiii stiti ca a aparut golf 6vreau sa vad mai multe detalii despre el daca se poate