8

Kimi s-a ridicat peste valurile de vodka si de bere in care l-au inecat presa si le-a dat tuturor un mare bobarnac peste nas dupa care le-a agatat pe o nara mesajul “Si totusi, se misca. Si fara Schumacher”.

Fernando a luat o trotineta si a transformat-o in cea mai fiabila si performanta masina de astazi din Australia.

Lewis a iesit din uter, a schimbat intr-a doua si a dovedit faptul ca pilotii se mai si nasc, nu doar invata.

Nick s-a mentinut si, daca masina din fata sa nu se numea McLaren, era pe podium. Daca inginerii BMW rezolva problemele de tip “coafura rezista”, nemtii le vor da multe batai de cap mai marilor F1.

Giancarlo este primul dintre cei necastigatori. Si eventualele victorii din acest sezon nu vor face decat sa ii intareasca aceasta pozitie. Fad ca un tablou de acuarela ramas in ploaie.

Felipe s-a dat pe pista sa proprie, a facut o singura realimentare si a avansat 16 (corect, omul plecase de pe ultima pozitie pentru ca Ferrari i-au schimbat motorul) pozitii fata de start. Pentru ca i-a rezistat cutia de viteze.

Nico a castigat azi jumatate din puncetele totale ale carierei sale de pana acum. Iar Williams i-a mai dat un sut lui Webber, care a plecat la Red Bull sa participe la inmormantare.

Ralf pe 8. Desi credeam ca Toyota va castiga puncte doar la Fuji, germanul i-a luat fata colegului Trulli si a furat un punct. Interesant dar la fel de sters ca intotdeauna. P.S. Masinile Toyota seamana mult cu cele Super Aguri.

In rest, toate bune. A inceput un nou sezon de Formula 1. Mai echilibrat ca niciodata.

 

 

2 comentarii la “8”

  1. Adrian spune

    Din nou gresesti, shefule. Massa a plecat de pe ultimul loc :22 !!!

  2. Mircea Mester spune

    Asa e, ai dreptate, s-a rezolvat problema :)