Arme de distrugere in masa

Lamborghini Murcielago LP640 nu se comercializeaza inca, insa au fost deja distruse doua exemplare pe strazi deschise publicului. Mai mult, la volan s-au aflat (cica) piloti profesionisti. Or fi fost piloti de Boeing.

Cel mai recent accident (vezi foto mai jos) a avut loc in timpul unei demonstratii la care era invitat un grup de jurnalisti. Pilotul (o, da!) a pierdut controlul volanului si s-a lovit de un copac de pe marginea soselei, masina sfarsind in flacari. Pilotul a fost dus la spital din cauza ranilor grave cauzate de accident (o fi avut permis?).

lamborghini_murcielago1.jpg lamborghini_murcielago2.jpg lamborghini_murcielago3.jpg lamborghini_murcielago4.jpg

In accidentul precedent (foto jos) am avut de a face cu un alt mare pilot care a pierdut controlul bolidului, s-a lovit de glisierele de protectie ale soselei si a sfarsit pe marginea drumului, in alt copac.

lamborghini_murcielago12.jpg lamborghini_murcielago13.jpg

Si totusi, nu se cunosc destule amanunte privitoare la aceste evenimente. Astfel ca pana la urma nu se stie exact daca vina este a pilotilor sau a masinii, care este dificil de manevrat.

8 comentarii la “Arme de distrugere in masa”

  1. Grigore Trimbitas spune

    Ce am vazut este suficient…

  2. Grigore Trimbitas spune

    La asa bolizi asa evenimente.

  3. Mircea spune

    Ar fi interesant de stiut cauzele accidentelor…
    Varza arata mai bine!
    Am sentimentul ca sitemele de securitate si protectzie sunt cam deficitare,raportat la puterea si viteza pe care o pot dezvolta acesti bolizi!

  4. Ionut spune

    Cred ca ai dreptate Mircea …

  5. AndreiRN spune

    Putin sunt barbati care ar recunoaste ca NU este o masina de mers pe strazile orasului si de fapt ar trebui sa re-invete sa conduca oricine s-ar urca la volanul unei astfel de jucari masculine. Dar orgoliul si betia bucuriei ar cam face pe majoritatea dintre noi sa calcam pe acceleratie si sa realizam in cateva secunde ca habar nu avem ce miscare de volan trebuie sa facem dupa aceea. Este poate comparabil trecerea unui pilot civil de A320 la mansa unui F22. Noroc ca nu sunt pomi si stalpi printre nori.

  6. andrei spune

    cat de dobitoc poti sa fii sa lovesti o astfel de masina !!!

  7. Ali Baba spune

    Acuma, lasa-ne, daca un pilot profesionist nu stie tine in mana un Lamborghini (AndreiRN)…
    Eu unul nu ma mir (daca ar fi sa fac putin misto), doar e facut de AUDI!
    :) )))))))))))))))))))))

  8. LEXUS IS 430 spune

    APAI SORY BAIETI LOR DAK NU SUNTETI VOI LA VOLAN K SA STITI CE SE INTAMPLA LA CE MAI VORBITI PUTEATI FI VOI IN LOKU LOR SHI POATE NU MAI SKAPATI CU VIATZA DE E DOAR K MURCIELAGO ENZO BELIT DE O VEDETA PE CIRCUIT LA TI VAZUT SAU UN PROST CU UN FERRARI F 40 INTRO KURBA O CALCA SHI SE PUNE DA LATU SOSELEI