B 07 TEX

Cam cat de retardat tre’ sa fii pentru a merge 20 de kilometri (si probabil o viata intreaga, cat o tine ea) cu masina pe sosele si sa depasesti fara sa te asiguri si fara sa te sinchisesti macar sa semnalizezi vreodata? O SINGURA DATA macar!

B 07 TEX. E un Santa Fe negru, nu m-am caznit sa ma uit la moaca aluia de la volan atunci cand am urmat sfatul unui bun amic: “De idioti te feresti singur. Adica pleci de langa ei cat poti de repede”. Problema e ca vreo 20 de kilometri am stat in coloana pe o sosea care sta sa se surpe (Poiana Largului-Bicaz) si, pentru ca puteam depasi cu taraita din cauza starii drumului, i-am urmarit miscarile idiotului care croseta in fata mea fara sa stie ca in stanga volanului are o maneta care trebuie miscata din cand in cand. Evident, in perioada asta a evitat la mustata impactul cu un A6 si un Golf 4 care veneau din contrasens.

Dupa ce am trecut de el (usurat, doar putea sa depaseasca si el in acelasi timp, ca la astia n-ai la ce altceva sa te astepti) am incercat, pentru cateva secunde, sa ii explic ca semnalizarea e sfanta. Si am semnalizat stanga-dreapta de vreo 4-5 ori in fata lui. Probabil o fi crezut ca am innebunit.

P.S. Semnalizarea ii functiona. La un moment dat, langa o parcare, a dat semnal dreapta. Evident ca a mers inainte fara sa opreasca. Probabil a lovit din greseala maneta din stanga in timp ce incerca sa ridice volumul manelelor din difuzoare.

Etichete: / /

5 comentarii la “B 07 TEX”

  1. mowgli spune

    aceeasi problema o am si eu zilnic.dar intr-o zi tot imi iau o dacie cu 3 milioane, bag o cale ferata in loc de bara, si intru in cel mai mare bou, cu cea mai scumpa masina, si bineinteles fac in asa fel incat sa fie el de vina.

    raspunsul? foarte retardat.dar am o banuiala ca retardatii astia sunt recrutati si instruiti in ceva “boot camp” ca se inmultesc pe zi ce trece, in fiecare zi e un adevarat test de anduranta pana la servici si inapoi.

  2. marius spune

    buna ideea cu bara de cale ferata pe dacie :) ))

  3. Sonick-ul spune

    Buna ideea, dar nu stiu daca mai pleaca Dacia de pe loc cu asa greutate. :) ))

  4. cris spune

    Legi avem in tara , camere pe toate drumurile-se poate citi si GARDURILE,POLITIA e platita de la buget pe banii nostri,DAR nu isi face datoria -ridicare permis 30 zile sa vezi ce liber se face pe drumuri si apare si disciplina prin educatie,paote exemplul de mai sus ar trebui urmat de altele, se poate face un top de indisciplinati la volan.

  5. Masini noi spune

    Si cand te gandesti ca acest exemplu trebuie inmultit cu cel putin zdemii de conducatori.