Back from F1

Am revenit de la Enstone si de la Silverstone. Am vazut cum se fabrica o masina de Formula 1, ce inseamna cu adevarat acest sport si cum arata o zi de teste in sanul unei echipe din Marele Circ, in speta Renault.

Am fost impresionat de uzina si de modul in care se lucreaza acolo mai mult decat de testele la care am participat. Ma rog, “uzina” e cam mult spus, pentru ca ce se intampla acolo e mai degraba demn de o farmacie. Dar nu trebuie sa uitam, totusi, modul in care imbratisezi sunetul incredibil al unui motor atunci cand trece pe langa tine pe linia boxelor: fiori si piele de gaina. Inevitabil, involuntar.

Materialele din Anglia vor aparea in urmatoarele zile pe Automarket. V-am pregatit si o surpriza, pentru ca avem un conational care participa activ la dezvoltarea monoposturilor Renault la Enstone. Ramaneti cu noi.

Primul episod e AICI. Enjoy!

4 comentarii la “Back from F1”

  1. InflatableNinja spune

    Daca tot ati fost in Marea Britanie nu ati facut cumva rost si de revista What Car? Cica e un top gen “customer satisfaction index” prin ea, era si la voi pe site o stire…

  2. Mircea Mester spune

    …o stire legata de un studiu Which? Car.

    Apreciem, multumim.

  3. InflatableNinja spune

    Yup, my bad. De Which? trebuie sa recunosc ca nu auzisem…

    Nice F1 report.

  4. Mircea Mester spune

    Thanks, cu mare placere si alta data.