Bai, tu nu sti s-a scri corect!

Honda versus Toyota in Japonia si SUA este un fel de Volkswagen versus Renault in Europa. Oricum am da-o, nu exista cale de impacare. Uneori insa, din prea mult avant subiectiv, unii o dau in balta.

Acum ceva vreme, cand Honda lansa Civic Hybrid pe piata din State, oamenii din echipa de comunicare a niponilor s-au gandit ca ar fi bine sa profite de formele extrem de interesante ale lui Civic si sa faca putin misto de forma de tip “felie de cascaval” pe care o are Toyota Prius. Reclama e mai jos:

Am ras la vremea aia. Era interesant, Honda facuse un spot prin care spunea ca se poate si mai mult decat atat.

Ieri insa, surpriza. Inteligentii de ieri devin idiotii de azi. De ce? Pentru ca Honda a publicat prima fotografie oficiala a hibridului Insight, rivalul de piata al lui Prius. Si de ce surpriza? Pai explicati voi altfel urmatoarele doua fotografii:

NOUA GENERATIE TOYOTA PRIUS (2009)
prius.jpg

NOUL HONDA INSIGHT (2009)
2009_Honda-Insight_01.jpg

5 comentarii la “Bai, tu nu sti s-a scri corect!”

  1. DrC spune

    Mie imi scapa….

  2. D spune

    Vai de capu’ lor!

  3. Bogdan spune

    De ce mi s-a sters comentariul de ieri?
    Pur si simplu, am explicat cine a introdus de fapt forma tipica de hibrid si cine a copiat de fapt de la cine. Ce-a fost asa de rau?

  4. Cosmin spune

    Singura replica la cele 2 fotografii: WTF?

  5. Valentin spune

    astia nu au furat nimic !!!! Asa le-a iesit desenul ! Noroc ca exista o mare diferenta intre siglele HONDA si TOYOTA. In rest pot spune doar ca cei ce fac farurile pentru Honda, spre rusinea lor, nu au fost in stare sa le faca precum cei ce le construiesc pentru Toyota. Doar asa putea sa reuseasca sa le faca identice !!!! Pacat mare pacat.