Bilant cincinal

Trei dintre cele mai interesante sondaje la care v-a provocat AutoMarket au ajuns in faza finala si astazi va putem arata care sunt preferintele celor care ne citesc.

1. CAND CREDETI CA ROMANIA VA PUTEA ORGANIZA O CURSA DE FORMULA 1?

Niciodata. Aceasta este parerea pe care o au 45% dintre cei care au participat la sondaj. Suntem al dracu’ de optimisti in acest sens, nu-i asa? De altfel, este si normal avand in vedere faptul ca, desi Romania trebuia sa organizeze o cursa de GP2 in acest an, totul s-a contramandat din cauze legate de o stare de tampenie generala care domneste la nivelul stabilirii responsabilitatilor si beneficiilor. Pe scurt, toti vor sa castige bani fara sa dea nimic la schimb.

29% dintre voi spun ca in cel mult 10 ani vom vedea monoposturi Ferrari pe un circuit mioritic. Pana una-alta, cel putin pentru cinci ani, locurile sunt ocupate. Am vazut chiar astazi ca asiaticii au mai facut un pas de cucerire a Formulei 1 prin cooptarea Coreei de Sud ca gazda a unui Mare Premiu incepand cu 2010. Pana atunci, karting la Tunari, baieti!

2. AR TREBUI CA SALONUL AUTO DE LA BUCURESTI SA AIBA LOC ANUAL?

Normal! 78% dintre voi sunt de parere ca suntem in stare sa organizam un eveniment de acest gen in fiecare an. Este bine ca exista sete de masini, problema e locul de desfasurare a SIAB, deoarece in hambarele de la Baneasa riscam sa avariem Rolls-urile cu rugina care cade de pe tevile de deasupra. Si o astfel de cheltuiala anuala nu este prevazuta in bugetul importatorilor. Sa nu mai vorbim de locurile de parcare, pentru ca daca s-ar tine anual ar trebui inventat un charter intre Piata Universitatii si Baneasa pentru a se evita feeling-ul de conserva.

3. CARE ESTE CEL MAI TARE CONCEPT PREZENTAT LA PARIS?

Aveati de ales intre trei prezente interesante dezvoltate de francezi: Peugeot 908 RC Concept, Citroen C-Metisse Concept si Renault Nepta Concept. Castigator la puncte, cu o majoritate covarsitoare (61% dintre voturi) este prototipul Peugeot. Urmeaza modelul creat de Citroen (25%) si apoi cel gandit de prietenii de la Renault (14%). Chestiune de gust, pana la urma.

Vom reveni cu alte rezultate. Pana atunci, dati-va cu parerea despre aspectul noului Logan MCV. Daca nu voi, atunci cine?

 

Comments are closed.