Bine aţi venit pe Automarket.ro Facelift

Dacă ei pot, noi de ce n-am putea? Dacă maşinile despre care scriem în fiecare zi pot să-şi schimbe faţa din când în când, de ce să nu devenim ceva mai moderni şi noi?

După vreo patru luni de muncă, noua faţă a Automarket.ro e sus. Nu s-a schimbat totul, aşa că dacă nu vi se va părea nimic schimbat la ştiri sau la anunţuri auto nu greşiţi cu absolut nimic.

Ce s-a schimbat, însă?

  • HOMEPAGE-ul. A devenit mult mai simplu. Dezvoltarea constantă a site-ului a adus lansarea multor servicii care până acum erau aranjate fără o logică coerentă. Acum, această logică există. Aveţi zona editorială în stânga, aveţi utilele în dreapta. Am schimbat şi headerul (deocamdată doar pe homepage), testele şi reacţiile voastre urmând să ne arate dacă mergem înainte sau nu cu această schimbare.
  • TESTELE. Notele de la 1 la 10 au un sens foarte clar pentru noi, românii: sistemul de notare din şcoală. Iar o maşină care primea 4 la un anumit element de notare era considerată automat foarte proastă, repetentă, corigentă. Nu e cazul. E doar mai slabă decât concurenţa directă din segment pe un anumit element de notare. Totul s-a transformat în stele, iar orizontul de notare e mult mai clar şi mai evident. Comparaţiile la fel.a Tot la teste am stabilit segmentul în care intră fiecare maşină, concurenţii direcţi (şi în acelaşi timp referinţele în notare) fiind specificaţi clar. S-a schimbat nu doar afişarea punctajului, ci şi algoritmul de notare: la nota unei maşini de oraş, ponderea consumului este de acum mult mai mare decât ponderea spaţiului sau a ţinutei de drum, de exemplu. Evident, schimbările au fost deja efectuate pentru testele anterioare.
  • BLOGUL. Însemnările de pe blog vor putea fi văzute între ştirile de pe homepage.
  • CĂUTAREA DIN SECŢIUNEA DE MAŞINI NOI. Pentru că avem cea mai completă şi updatată bază de date din România (pe verificate!), am decis s-o facem mult mai utilă decât era până acum. Atunci când veţi căuta o maşină veşi avea în faţă o mulţime de filtre care vă vor duce înspre maşina care vi se potriveşte cel mai bine. E simplu de utilizat şi extrem de fun. Noi ne-am jucat cu noua aplicaţie şi ne place. Şi n-o lăudăm pentru că-i a noastră, ci pentru că e cea mai bună. Şi pentru că a fost realizată în urma unor studii sociologice complexe la care unii dintre voi aţi participat.
  • COMPARAŢIA ÎNTRE MAŞINILE DE PE PIAŢĂ. Ai la dispoziţie de acum un tool care îşi pune faţă în faţă maşina (maşinile) preferată (-e) cu modelele concurente. Îţi comparăm nu doar datele tehnice, ci şi dotările standard şi opţionale. Pentru a putea vedea care e cea mai bună maşina pe hârtie.

Deocamdată, acestea sunt elementele modificate pe site. Urmează o modificare a anunşurilor auto şi o schimbare mult mai adâncă a secţiunilor de Test Drive, a Ştirilor şi a întregii secţiuni de Maşini Noi. Dacă pânp acum ai avut în faţă cel mai modern portal auto din România, de acum vei face cunoştinţă cu cel mai frumos site auto din ţară.

Ca de obicei, aştept opiniile voastre.

7 comentarii la “Bine aţi venit pe Automarket.ro Facelift”

  1. Mads spune

    Mircea, mare tam-tam pentru nimic, ati “promotorizat” automarketul. Clar structura home page-ului este similara cu a lor, desi a lor e asa de cand il stiu eu, adica nu tocmai actuala. Si pagina de teste pare acum foarte similara, cu a celor de la masini.ro, cu stelute in loc de puncte, care initial v-au plagiat usor pe voi. Sunt total neimpresionat de noul design, ba chiar credeam ca o sa fie ceva wow, insa ati facut un pas inapoi. Mai bine ati cauta butonul de undo.
    Am pus gresit acest comentariu initial, pentru ca nu am vazut marele anunt oficial. Va este jena sa il puneti pe home page sau noua structura este clar anapoda?
    P.S. Gresit, am facut cunostiinta cu cel mai frumos site din tara, acum facem cunostiinta cu un promotor mai urat.

  2. NICU spune

    profund dezamagit. arata ca la auto.ro, ieftin si neatractiv. ati involuat.

  3. Cristi spune

    Oricum ar,fi mie, personal imi place f mult site-ul revizuit!arata bine, proaspat si automarket.ro ramane pt mine site-ul romanesc preferat cu si despre masini!keep up the good work guyz!!!

  4. Rusu Claudiu aka mowgli spune

    Mie imi place cum arata, recunosc ca nu am studiat in detaliu dar la prima vedere e ok.Ramane sa vizitez sectiunea test drive.Atat timp cat stirile curg garla, sunt la zi si oamenii mai pot discuta pe marginea lor, din partea mea puteti sa faceti tot site-ul in paintshop.Calitatea stirilor conteaza, conteaza cadoul, ambalajul prea putin.

  5. NICU spune

    @mowgli.

    nu toate stirile sunt noi aici…….hai nu exagera.

  6. lexion spune

    Salut, acum am vazut ca ati modificat layoutul si in sectia minisiteurilor automarket. ( http://volvo.automarket.ro/ ) Nu am inteles acum, modul in care sunt afisate anunturile pe siteuri. Pana acum erau in ordinea postarii pe internet (idee foarte buna), dar azi cand am vazut minisiteul nu am inteles de ce erau amestecate toate masinile si cum sa fac sa revina la ordinea anterioara. Este vreo rezolvare?

  7. lexion spune

    Sitting, waiting…response?