Bonjour a tous

Automarket e in efectiv complet la Paris, acolo unde maine va incepe le Mondial de l’Automobile, asa cum este numit in limba locala Salonul Auto care se desfasoara aici o data la doi ani.

Pana atunci, in aceasta seara va vom arata principalele noutati ale Grupului VW dupa ce acestea vor fi prezentate intr-un eveniment pre-show intr-un loc select din Paris. Automarket va fi acolo si va va oferi primele imagini reale cu Lamborghini Estoque (conceptul care prefigureaza noua berlina a italienilor), cu noul VW Golf 6 (care nu mai are nevoie de multe prezentari, fiinde deja testat de Automarket), cu Seat Exeo (berlina Seat despre care nu se cunoaste in acest moment mare lucru), cu Skoda Octavia facelift (o noua fata pentru un model extrem de iubit la noi), cu Audi A1 Sportback Concept (viitorul model de oras al germanilor) si cu surprize – ca de obicei – de la Bugatti. Foarte probabil, Veyron cabrio va fi prezent si el acolo.
Stati aproape de Automarket. Paris 2008 e LIVE pe portalul auto care iti prezinta fiecare salon auto cu bunele si cu relele sale.

2 comentarii la “Bonjour a tous”

  1. miki spune

    Dar Sebastian si Daniel nu lucreaza la automarket, EGOISTULE

  2. eu spune

    Automarket e in efectiv complet??? adica v-ati mutat toata redactia acolo??? uiti de colegii din Bucuresti…. nu-i frumos….